Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej majóweczki.
Kurde, będę musiała iść po L4 na 39 tc do internisty. Jesteście zorientowane w tym temacie?
własnie wyciagajac mleko z lodówki spadło mi na palca od nogi i rozwaliło az krewka jest boli jak nie wiem

i wyrósł dpoiero nowy ale było strachu także współczuje ci :-Kurde, to ja już zgłupiałam z tym zwolnieniem, jakiegoś pecha mam no. Ciągle muszę tego pilnować. Wystawiają mi zwolnienie co 2 tyg. no nic zobaczymy.

nie kumam.
jakbym miala duze M albo dom to napewno by sie miejsce znalazlo ale tak nie dam rady 

hej jak moge prosic o odpowiec do tego pytania była bym wdzieczna .ile dziecko musi wypijac na poczadku mleka w butelce

Moim zdaniem kobieta powinna mieć prawo podjęcia decyzji już w trakcie porodu - bo różnie może być - niektóre radzą sobie super bez ZZO, a inne "umierają z bólu". Ciężko przewidzieć, jak to będzie. Równie dobrze rozwarcie może postępować tak szybko, że nie będzie sensu podawać zzo, nie wiemy z jakim rozwarciem trafimy już do szpitala.
Mam znajomą, która czując się całkiem znośnie trafiła do szpitala z 8cm.
Hej majóweczki.
Dziewczyny, a Wasi lekarze mówili Wam, że dadzą Wam tylko L4 do 38 tc, bo potem, jak się wystawia L4 ginekologiczne to podobno zabierają już macierzyński.Kurde, będę musiała iść po L4 na 39 tc do internisty. Jesteście zorientowane w tym temacie?
Dziewczyny a orientujecie się jak to jest ?Czy z chwilą porodu przechodze na macieżyński i czy mnie odrazu zus przejmuje i on mi ten macierzyński przyznaje bo ja sama juz nie wiem![]()