G
gość2502
Gość
Omg, ja zrobię wszystko żeby mieć CC ale nie chce skrzywdzić mojego dziecka że już prawie będzie na świecie a ja będę histeryzowaćNiektore dziewczyny mialy dziecie już w kanale rodnym A i tak cc robili![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg, ja zrobię wszystko żeby mieć CC ale nie chce skrzywdzić mojego dziecka że już prawie będzie na świecie a ja będę histeryzowaćNiektore dziewczyny mialy dziecie już w kanale rodnym A i tak cc robili![]()
ja ostatnio miałam 25 i luz nie robił lekarz tragedii nic złego się nie działoDziewczyny leukocyty mi Dzisiaj wyszły na 16, norma do 10, mialyscie tak kiedyś?
Tak miałam w pierwszej ciąży, lekarz nic nie robił. Oczywiscie zapytaj ale nie sądzę aby to było coś złego.Dziewczyny leukocyty mi Dzisiaj wyszły na 16, norma do 10, mialyscie tak kiedyś?
Uffff to mnie pociwszylas. Ja siw juz oczywiscie boje. A jak się przy tym kochana czułaś? Bo ja jestem ciągle zmęczona i takie duszności mam. No ale z Natalka było tak samo. Dzięki że odpisałaś. Za to anemi nie maja ostatnio miałam 25 i luz nie robił lekarz tragedii nic złego się nie działo
to nie normy dla ciezarnych, w ciazy wiekszosc wynikow jest rozjechanaDziewczyny leukocyty mi Dzisiaj wyszły na 16, norma do 10, mialyscie tak kiedyś?
Ja miałam.podobnie w ciąży z Natalka właśnie. Tylko oczywiście pamietam jak mój teść chory na nowotwór miał leukocyty 18. Mówiłam że mam schizy po tym wszystkim co się u nas wydarzyłoTak miałam w pierwszej ciąży, lekarz nic nie robił. Oczywiscie zapytaj ale nie sądzę aby to było coś złego.
Spokojnie cc jest chyba bezpieczniejsze dla dziecka. Mają zrobić to zrobią.Omg, ja zrobię wszystko żeby mieć CC ale nie chce skrzywdzić mojego dziecka że już prawie będzie na świecie a ja będę histeryzowaćoby do piątku siedziała gdzie trzeba a jak będę już w szpitalu to niech się dzieje wola nieba
![]()
ja to Ci powiem ze przed każdą wizyta mam coś nie tak mam tak zryta banie ze sama sobie pisze scenariusze a dopiero wszystkie dolegliwości mijają mi po wyjściu z gabinetu ale w windzie Roja mi się nowe pytania o które nie zapytałam lekarzaUffff to mnie pociwszylas. Ja siw juz oczywiscie boje. A jak się przy tym kochana czułaś? Bo ja jestem ciągle zmęczona i takie duszności mam. No ale z Natalka było tak samo. Dzięki że odpisałaś. Za to anemi nie ma![]()