reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja ostatnio miałam 25 i luz nie robił lekarz tragedii nic złego się nie działo
Uffff to mnie pociwszylas. Ja siw juz oczywiscie boje. A jak się przy tym kochana czułaś? Bo ja jestem ciągle zmęczona i takie duszności mam. No ale z Natalka było tak samo. Dzięki że odpisałaś. Za to anemi nie ma :)

Tak miałam w pierwszej ciąży, lekarz nic nie robił. Oczywiscie zapytaj ale nie sądzę aby to było coś złego.
Ja miałam.podobnie w ciąży z Natalka właśnie. Tylko oczywiście pamietam jak mój teść chory na nowotwór miał leukocyty 18. Mówiłam że mam schizy po tym wszystkim co się u nas wydarzyło :(

Omg, ja zrobię wszystko żeby mieć CC ale nie chce skrzywdzić mojego dziecka że już prawie będzie na świecie a ja będę histeryzować 🤐 oby do piątku siedziała gdzie trzeba a jak będę już w szpitalu to niech się dzieje wola nieba 😜
Spokojnie cc jest chyba bezpieczniejsze dla dziecka. Mają zrobić to zrobią.

reklama
Uffff to mnie pociwszylas. Ja siw juz oczywiscie boje. A jak się przy tym kochana czułaś? Bo ja jestem ciągle zmęczona i takie duszności mam. No ale z Natalka było tak samo. Dzięki że odpisałaś. Za to anemi nie ma :)
ja to Ci powiem ze przed każdą wizyta mam coś nie tak mam tak zryta banie ze sama sobie pisze scenariusze a dopiero wszystkie dolegliwości mijają mi po wyjściu z gabinetu ale w windzie Roja mi się nowe pytania o które nie zapytałam lekarza 🤦‍♀️🤦‍♀️. A z tymi leukocytami to czułam się dobrze jak bym nie widziała wyniku to kompletnie nic 😉dla mojego lekarza jak ja mówię że coś jest źle to on zawsze mówi trzeba szukać pozytywów a nie Pani szuka wszystkiego co złe.🤦‍♀️

Do góry