Z
zaz208622
Gość
Na endometrium pomagają też suszone morele, witamina c, migdały i woda [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swojego nie tylko zapisałam ale musiałam jeszcze z nim tam jechaćNo bez jaj Dziewczyny xD. To tylko mój się sam zapisuje xD? I się nawet o terminy pyta, żebym mu zaznaczyła w kalendarzu kiedy nie ma takiej opcji, bo są dni płodne i szkoda marnować je na abstynencję.
U mnie wcześniej po 7 dniach już test był bielutki... Ciekawe czy tym razem też tak będzieMój to sam koła wymieni, dach naprawi i takie tam, ale do lekarza się niw zapisze [emoji23]
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że dziś jest 6 dni po zastrzyku a nie 5 i mi strasznie smutno, ze ta kreska taka mocna jeszcze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja niestety w robocie do 22, ale starego wysłałam do biedry po guseppe, dzisiaj promka 1+1 gratisDziewczyny, która świętuje dzisiaj Dzień Pizzy?
![]()
Pamiętam takie wino z czasów licealnych imprez: czerwone wino o smaku coli. 3 złote zdaje się...Nie cierpię wytrawnego,chyba że z colą wymieszam?nie no kieliszek dziennie/co drugi dzień wejdzie, ale to za kilka dni a dzisiaj postawię na drinka albo piwo dla lepszego humoru,dobrze że mamy środek tygodnia
![]()
Były kiedyś wina Komandos czy jakos takPamiętam takie wino z czasów licealnych imprez: czerwone wino o smaku coli. 3 złote zdaje się...![]()
my dziś świętujemy urodziny córki (już 13-ste), która za pizzą nie przepada (zje od wielkiego dzwona, ale tylko wybrane)Dziewczyny, która świętuje dzisiaj Dzień Pizzy?
![]()
Bardzo możliwe! To z colą to chyba o poetyckiej nazwie Czarna Perła XDByły kiedyś wina Komandos czy jakos tak![]()
Ooo komandos pamietamByły kiedyś wina Komandos czy jakos tak![]()