reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć Kobitki😘
Jestem trochę zdołowana 😪 niby nic się nie stało ale mi się smutno zrobiło 🥺 właśnie miałam obchód i mój profesorek powiedział że CC będę mieć w przyszłym tyg- a ja czy w poniedziałek tak jak mówił dwa dni temu - a on że raczej wtorek ale narazie nie może mi nic obiecać 🤷 a ja już się tak nastawiłam na ten poniedziałek 🥺i już się cieszyłam że jeszcze tylko 3 dni 😪 a tu wychodzi ze może 4 a może że się jeszcze przesunie 🥺🥺🥺🥺 ech....

@DagLer powodzenia ✊✊✊ dziś należy do Cb 💣💣💣💣💣❤️❤️❤️
Spokojnie, ciesz się jeszcze kopami w brzuch, ciszą i spokojem, jeszcze za tym zatęsknisz 😁, parę dni w tą czy w tą już nic nie zmieni, cierpliwości kochana , to i tak kwestia tylko kilku dni, zaraz będziecie razem 😘😘😘

reklama
Do góry