bazylia128
Fanka BB :)
Oglądałam wiedźmina ale razem z Łukaszem stwierdziliśmy że ten sezon raczej słaby.Eeeej to po co oglądałaś tego Greya zboczencaDużo lepiej poszło mu w The Fall jak dla mnie. Jak lubisz Fantasy to jest nowy sezon The Witcher
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oglądałam wiedźmina ale razem z Łukaszem stwierdziliśmy że ten sezon raczej słaby.Eeeej to po co oglądałaś tego Greya zboczencaDużo lepiej poszło mu w The Fall jak dla mnie. Jak lubisz Fantasy to jest nowy sezon The Witcher
Tak to ja taka waleczna byłam każdy mi mówił ,ze beta za mała aby coś było widać na usg a ja widziałam zarodek ,i jest moja księżniczka zaraz kończy 3 latkaa naturalsa tak bez wizyt u lekarza i wgl ? Ja jutro jadę na wizytę jak wyglada jajnik po Lamette i kiedy będzie owulacja
W państwowym szpitalu też robią test? Do tej pory w tej klinice nic nie chcieli , ale dzwoniłam do nich w tamtym tygodniu to powiedzieli że teraz test jest wymagany, sory dziewczyny ja wiem że wiele z Was będzie rodziło państwowo i ok, ale ja tyle się nasluchalam w większości o położnych i pielęgniarkach że panicznie boję się tam rodzić, ehhhh no juz co ma być to będzie
![]()
Super cieszę sięTak, ot tak. Nie zabezpieczaliśmy się, bo myśleliśmy że u nas tylko ivf wchodzi w grę a tutaj niespodzianka
Naprawę nie jest tak źle, nie martw się zawczasu. Zazwyczaj jest tak, ze na porodówce jest ok a problemy bywają na o. poprodowym ale to zazwyczaj 1 taka wredna sie trafi a reszta jest ok. A są i takie szpitale, że na poporodowym też jest spoko. Ja zadowolona z obu porodów a też sie bałam i nie chcialam isc do państwowego, ale u nas prywatnie tylko cc, nie ma opcji na SN a to było dla mnie ważne.
Sprzataczka mega nudna,jak na ilosc odcinkow postep akcji jak przy porodzie 2 dniowymA oglądaliście SPRZATACZKA, I oczywiście na hbo I TAK POPROSTU kontynuacja sex w wielkim mieście.
Moje zdanie też podobne za to znajome zachwycone. Nie wiedziałam że będzie 2 sezon.Sprzataczka mega nudna,jak na ilosc odcinkow postep akcji jak przy porodzie 2 dniowymciagnie sie bez konca.
Czekam na kolejny sezon,moze cos sie ruszy![]()
Oglądałam Sprzątaczkę. Fajny serial ale był bardzo dołujący. Tej dziewczynie się trafiały wszystkie plagi egipskieA oglądaliście SPRZATACZKA, I oczywiście na hbo I TAK POPROSTU kontynuacja sex w wielkim mieście.
kazdy dzien w Twoim brzuchu to na tym etapie jeszcze prezent dla dziecka, wiec nie wiem skad smutek… Jesli moga ja dluzej przetrzymac to tylko lepiej dla niej.Cześć Kobitki
Jestem trochę zdołowananiby nic się nie stało ale mi się smutno zrobiło
właśnie miałam obchód i mój profesorek powiedział że CC będę mieć w przyszłym tyg- a ja czy w poniedziałek tak jak mówił dwa dni temu - a on że raczej wtorek ale narazie nie może mi nic obiecać
a ja już się tak nastawiłam na ten poniedziałek
i już się cieszyłam że jeszcze tylko 3 dni
a tu wychodzi ze może 4 a może że się jeszcze przesunie
ech....
@DagLer powodzeniadziś należy do Cb
![]()