reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spoko juz dawno taka surowa nie bylam😄
Ja na kawke zawsze chetnie🙂
A gdzie chcesz rodzic,w jakim szpitalu?
Ee e jak sie nasluchalam historii to widze ze chciec to ja moge wszedzie a urodze gdzie mnie laskawie wezma. Myslalam o Starynkiewicza i tej Joanna Piotrowskiej…
Ale pewnie marne szanse. No i jeszcze miesiac zanim bede poloznej szukac..

reklama
No to sporo rzeczywiście, ale teraz masz wynagrodzone 😘
Podwójnie:) in vitro się udaje ale nie zawsze za pierwszym razem czasami za 5 albo 10 :) trzeba być bardzo zdeterminowanym i liczyć się z wieloma wyrzeczeniami bo to spoooorryyy wydatek. W pewnym momencie człowiek zdaje sobie sprawę że żyje tylko badaniami i transferami. No i psyche trzeba mieć że stali ;) no idą tu prawdziwe weteranki którym życie też wynagrodzilo min. @annemarie no i dużo by tu wymieniać;) ale takie osoby są potrzebne na forum bo to mocno dopingują i utrzymuje w wierze ze kiedyś się uda :) mi to już surykatke proponowano A teraz siedzę z brzuchalem i mi ruszą we wszystkie strony A na łóżku mam małego Urwisa i zastanawiam się kiedy pójdzie na drzemkę żeby też się trochę zdrzemnąć:)

Ee e jak sie nasluchalam historii to widze ze chciec to ja moge wszedzie a urodze gdzie mnie laskawie wezma. Myslalam o Starynkiewicza i tej Joanna Piotrowskiej…
Ale pewnie marne szanse. No i jeszcze miesiac zanim bede poloznej szukac..
Ja rodzilam na Karowej bez wykupionej poloznej i bardzo polecam

Nie doszukuję tylko lacze fakty :) twoja Miske cala moja rodzinka widziala lacznie z babcia 84 lata :) ona tez sie czesto dopytywala co na forum slychac ;)
Ja to nie jestem obiektywna co do swojego dziecka i tez uwazam ze jest najpiekniejsza na swiecie-nie wiem po kim kuzwa ta jej uroda🤣🤣
Niunka miala nawet mozliwosc byc twarza jakiejs nowej firmy ciuszkowej ale troche sie cykalam balam sie ze moze jak pojdziemy na zdjecia to mi ja zabiora, a mnie ubija🤪

reklama
Do góry