Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj w belferskim klubie,gratulacje! 14.10 brzmi zacniePo przełożonej ze środy na dzisiaj wizycie nareszcie doczekałam się i pierwszy raz zobaczyłam moją istotkęWiek zgadza z datą ostatniej miesiączki, serduszko bije
Termin porodu 14 październik w dzień nauczyciela a że jestem nauczycielem to miła niespodzianka
To się nazywa szczęście
![]()
Może po prostu jakiś krwiakNiestety, ledwo co się przywitałam, przychodź mi się żegnać. W nocy dostałam krwawienia i jestem obecnie na IP. Sprawa raczej jasna, także Wam życzę dużo dobrego.
Jeszcze sie nie żegnaj, może jak dziewczyny mówiły to jakis krwiak? Daj znać co lekarze powiedząNiestety, ledwo co się przywitałam, przychodź mi się żegnać. W nocy dostałam krwawienia i jestem obecnie na IP. Sprawa raczej jasna, także Wam życzę dużo dobrego.
Dokladnie,wszystko zależy.Ja w przedszkolu integracyjnym.W tym roku mam maluszki i pomijając covidowy czas nudy nie ma,ochrony od chorób też nie mimo 14 lat pracy...a niestety rodzice posyłają aż się dzieć nie przewróci z gorączkiPracuje z dziećmi z autyzmem. Chciałabym iść na L4 jak najszybciej się da bo jednak mam specyficzne warunki pracy ale to nie jest takie proste. W mojej miejscowości nie ma wielu specjalistów w tej dziedzinie a ktoś musi mnie zastąpić. Narazie jeszcze nie powiedziałam o ciąży. Czekałam do pierwszego usg.