reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Kocka @Sherlook a wy jak się dziś czujecie?
Bez zmian [emoji4] czyli dobrze. Wróciliśmy z cmentarza i jemy gorącą zupkę.

Ja się staram myśleć pozytywnie, ale wczoraj się naczytałam, że jak są takie ciągnięcia skurcze w brzuchu przez luteinę dopochwową to może się nie udać, bo skurcze spowodują że zarodek się nie zagnieździ. A ja je mam od kiedy zaczęłam ją stosować [emoji33][emoji33]
Za to mój mąż nastawiony bardzo pozytywnie.

reklama
Bez zmian [emoji4] czyli dobrze. Wróciliśmy z cmentarza i jemy gorącą zupkę.

Ja się staram myśleć pozytywnie, ale wczoraj się naczytałam, że jak są takie ciągnięcia skurcze w brzuchu przez luteinę dopochwową to może się nie udać, bo skurcze spowodują że zarodek się nie zagnieździ. A ja je mam od kiedy zaczęłam ją stosować [emoji33][emoji33]
Za to mój mąż nastawiony bardzo pozytywnie.
Ja przy obu wcześniejszych transferach miałam takie ciągnięcia ale zaczęły się troszkę później (jakoś od 3dpt) i zarodek w obu przypadkach się zaimplantowal, więc to chyba nie są złe objawy :)

Ja przy obu wcześniejszych transferach miałam takie ciągnięcia ale zaczęły się troszkę później (jakoś od 3dpt) i zarodek w obu przypadkach się zaimplantowal, więc to chyba nie są złe objawy :)
Dzięki za pocieszenie 😘 niestety ten skutek uboczny występuje w 1 przypadku na 10 przy braniu luteiny dopochwowej. Jak zaczął mnie tak brzuch ciągnąć w poniedziałek po kilku godzinach od wzięcia od razu przeczytałam ulotkę🤣. Ale wolę to niż coś gorszego 🤣🤣
Chciałabym jutro wstać z bólem piersi 😍😍 albo chociaż jakimś objawem😜

Ostatnia edycja:
Dzięki za pocieszenie 😘 niestety ten skutek uboczny występuje w 1 przypadku na 10 przy braniu luteiny dopochwowej. Jak zaczął mnie tak brzuch ciągnąć w poniedziałek po kilku godzinach od wzięcia od razu przeczytałam ulotkę🤣. Ale wolę to niż coś gorszego 🤣🤣
Chciałabym jutro wstać z bólem piersi 😍😍 albo chociaż jakimś objawem😜
Ajjj tam jeszcze tylko 4 dni przed betą. Wytrzymasz 😁❤️

A Ty Vinszka nie jesteś w Invicta? Nie robisz tych szalonych weryfikacji 3dpt?
Jestem jestem... tzn. byłam, bo raczej nie wrócę. 😛

Nieeeeeee ogólnie gin dał mi do zrozumienia, że bazujemy na mojej reakcji organizmu. Dla mnie 3dpt nic nie wnosi (jeśli to cykl naturalny). Na sztucznym zawsze miałam te ich weryfikacje robione.

A Ty opłaciłaś te "śmieszne" telefony?

reklama
Do góry