Moja aktualizacjazegnam z klubu matek
Sie chwalisz i tyle![]()
Siedzę i sobie ryczę, ech

Jeszcze trochę to będę w klubie psychicznie chorych jak będę tak wszystko do siebie brała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja aktualizacjazegnam z klubu matek
Sie chwalisz i tyle![]()
Wykrakałaś. Idę zezrec te ciasto to może mi przejdzie szajbaCisza przed burzą![]()
Odciagaliscie katarkiem?Inne pierfoly do wyciagania sa o kant dupe potlucMoja aktualizacja
Siedzę i sobie ryczę, ech. Mały darł gębę, nie mogliśmy wyciągnąć gili i było małe spiecie. No i tama puściła. Muszę się wyryczec
Jeszcze trochę to będę w klubie psychicznie chorych jak będę tak wszystko do siebie brała![]()
Próbowaliśmy tym gow,nem co się ustami wciąga. Już wywalone do śmieci. Odkurzacz odpalony i dopiero poszło.Odciagaliscie katarkiem?Inne pierfoly do wyciagania sa o kant dupe potluc
Właśnie czekam zesrana z nerwow@bazylia128 jak tam po ktg?
Tyljo i wylacznie katarek do pdkurzaczaPróbowaliśmy tym gow,nem co się ustami wciąga. Już wywalone do śmieci. Odkurzacz odpalony i dopiero poszło.
rycz, rycz. To bardzo dobry sposob na upuszczdnie emocji, hormony szaleja.Moja aktualizacja
Siedzę i sobie ryczę, ech. Mały darł gębę, nie mogliśmy wyciągnąć gili i było małe spiecie. No i tama puściła. Muszę się wyryczec
Jeszcze trochę to będę w klubie psychicznie chorych jak będę tak wszystko do siebie brała![]()
a ja u noworodka nie uZywlam bo sie balam. Ja wogole uzywam tego tylko przy chorobie, a nie do higieny codziennejTyljo i wylacznie katarek do pdkurzaczainne to gowna
Ja mam wyłącznie haxe, jak młody ryczy przy wyciąganiu to włączam melodyjkę bo tam są wgrane, odkurzacza, suszarek i innych wynalazków się boi.Tyljo i wylacznie katarek do pdkurzaczainne to gowna