reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem 😢
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei 😭

reklama
Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem [emoji22]
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei [emoji24]
Dobrze kojarzę że Ty miałaś 2albo 3dnuowy zarodek ? On potrzebuje troszkę więcej czasu niż blastocysta kochana . Beta przyrasta i to jest najważniejsze . Sprawdź sobie przyrost jeszcze w pn ale wierzę,że będzie dobrze [emoji8]

Kurcze
Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem 😢
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Kurcze. To masz tak jak ja. Mi lekarz cały czas każe brać leki więc je biorę. Jestem dalej bo dziś już 19 dpt a beta mała. Niby przyrost jest super bo 196%. Ale.... W piątek sądzę że lekarz powie mi najgorsze.

6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Ciężko coś z wyników wyczytać. Trzeba czekać,, jedno dobrze że progesteron rośnie.
Będziemy Cię tutaj wspierać. Trzeba wierzyć i próbować

Dobrze kojarzę że Ty miałaś 2albo 3dnuowy zarodek ? On potrzebuje troszkę więcej czasu niż blastocysta kochana . Beta przyrasta i to jest najważniejsze . Sprawdź sobie przyrost jeszcze w pn ale wierzę,że będzie dobrze [emoji8]
Nie ja miałam wczesną blastkę. W tej tablece od @Kocka ciągle jestem w beta minimalna🙈 Myślę, że poniedziałek to będzie sądny dzień. Ale prog ładnie przyrasta.

6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Lekarz chciał od Ciebie betę dopiero dzisiaj, wiec od tej bety będzie liczony przyrost. Będzie dobrze. Mieścisz się w normach

reklama
Ja to czuję się jak bym była w ciąży. Piersi mnie bolą, kręgosłup też i co chwila łazienka. Do piątku zwariuje. Ale cóż zostalo tylko czekać. I we wtorek jeszcze kolejna beta.

Do góry