Limonkaaa88
Fanka BB :)
3 lata i 2 miesiące jeśli wszystko będzie dobrzeA tak z ciekawości, jaka różnice wieku będą miały/mają wasze dzieci?
U mnie będzie 8 lat - mam wrażenie, że sporo, ale los tak chciał![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 lata i 2 miesiące jeśli wszystko będzie dobrzeA tak z ciekawości, jaka różnice wieku będą miały/mają wasze dzieci?
Powiem ci że dwa razy miałam taki sen i budzę się wtedy przerażona...Ja mam za to codziennie koszmary że krwawie i szukam szpitaladzisiaj też mi się śniło że poroniłam bo nigdzie mnie nie chcieli przyjąć.
Ja w dwóch ostatnich ciążach miałam tak po seksie, więc teraźniejszość panicznie się boję i mąż ma szlaban, zresztą na razie gin nie pozwala. Dobrze, że mam dwie ręceJa w nocy miałam krew ze śluzem
Trochę z mężem poszaleliśmy i mam nadzieję, że stosunek jest tego przyczyną.. miała któraś tak?
Boje sie, że coś się z tego rozwinie, a zostaje sama z synkiem do piątku, bo on jedzie wieczorem w delegację![]()
U nas będzie 6 lat różnicyA tak z ciekawości, jaka różnice wieku będą miały/mają wasze dzieci?
U mnie 3 lata, niby nie dużo ale też nie małoA tak z ciekawości, jaka różnice wieku będą miały/mają wasze dzieci?