L
Ladycarooo
Gość
nie wiem, czekam, myślę, że koło 13 - 14Kiedy wyniki bety @Ladycarooo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem, czekam, myślę, że koło 13 - 14Kiedy wyniki bety @Ladycarooo ?
czy Ty kochana rozmontowalas test żeby lepiej było widać?To wrzucam jeszcze Wamjak widzicie nie jest to nic imponującego, no ale pierwszy raz w życiu coś xD
Zobacz załącznik 1374527
rozmontowałam, bo on ma takie okienko, które odbija światło i sama nie wiedziałam, czy to odbicie, czy kreska.czy Ty kochana rozmontowalas test żeby lepiej było widać?
Kreska piękna - gratulacje
Ile dni po owu i ile do miesiączki zostało?
Rozmontowałam tez swoje okienko w pink teście z wczoraj z popołudnia ale nic to nie dałorozmontowałam, bo on ma takie okienko, które odbija światło i sama nie wiedziałam, czy to odbicie, czy kreska.
Po owu prawdopodobnie 11, okres mam mieć 3 marca.
Trzymam kciuki! Jak nie ten cykl to następnyRozmontowałam tez swoje okienko w pink teście z wczoraj z popołudnia ale nic to nie dało
Ja mam mieć 4.03 @ no wiec się nie udało i tym razem
Ale i tak pójdę jutro na betę
Gratuluje, wyglada to bardzo obiecująco![]()
Niech się tam rozpycha mały lokatorJa po wizycie. Doktor zobaczył wyniki starego - chłop jak dąb. Co do sytuacji z zeszłego cyklu, to powiedział tą samą teorię co któraś z Was (wybaczcie nie pamiętam która - proszę zgłosić się po odbiór nagrody), że to nie ten pęcherzyk oglądali i owulacja była z innego, stąd wzrost temperatury i dobry progesteron
Podejrzał mnie, owulacja była z prawego jajnika, bo jest ciałko żółte, macica wybitnie przygotowana na mieszkańca, więc wszystko pięknie ślicznie. Zalecił podziałać jeszcze ze 3-6 miesięcy i jeśli dalej nie będzie powodzenia, to wtedy zrobimy drożność,bo może faktycznie po cesarkach porobiły się jakieś zrosty.
Skąd wiesz, że nieudanych jak dopiero miałaś proga badać :*? Spokojnie.Cześć, chciałam wam życzyć miłego dnia
Miałam iść wczoraj lub dziś na progesteron ale nie poszłam, bo jestem totalnie wkurkolejnym cyklem nieudanych starań+ odczuwam dosyć mocno typowe pms. Zostając dziś w domu, dokładam swoją cegiełkę do ładu i bezpieczeństwa publicznego.