Ceonis
Fanka BB :)
O nieeee, a tak się cieszyłamDziewczyny, beta negatywna, nawet nie ruszyła z miejsca, fałszywy test.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nieeee, a tak się cieszyłamDziewczyny, beta negatywna, nawet nie ruszyła z miejsca, fałszywy test.
Bardzo mi przykroDziewczyny, beta negatywna, nawet nie ruszyła z miejsca, fałszywy test.
Kurde może to labo popełniło błąd a nie test, może zrób drugi dla 100% pewności…Dziewczyny, beta negatywna, nawet nie ruszyła z miejsca, fałszywy test.
czytałam opinie z tegonlinku co @Ladycarooo wrzuciła i faktycznie były osoby, ktorym pokazał drugą kreskę pomimo braku ciąży...Kurde może to labo popełniło błąd a nie test, może zrób drugi dla 100% pewności…
Nie no, nie ma sensu, beta jest pewniejsza niż testyKurde może to labo popełniło błąd a nie test, może zrób drugi dla 100% pewności…
Ja bym zrobił dla spokoju z innej firmy ale jak uważaszNie no, nie ma sensu, beta jest pewniejsza niż testy
W przypadku badania bety pracują jednak głównie maszynyJa bym zrobił dla spokoju z innej firmy ale jak uważasz
W labo pracują ludzie a nie maszyny, można popełnić błąd, zdarzają się.
Ale ludzie tez tam są i można pomylić wynik z inna osoba albo wpisać przecinek nie w tym miejscu, nie przy samym badaniu ale po, zawsze jest na wynikach info kto analizowałW przypadku badania bety pracują jednak głównie maszyny![]()
Pewnie i się zdarza, ale ja nie z tych wmawiających sobieAle ludzie tez tam są i można pomylić wynik z inna osoba albo wpisać przecinek nie w tym miejscu, nie przy samym badaniu ale po, zawsze jest na wynikach info kto analizował![]()