moniqa87
Moderator
Ja dopiero 10 marca dowiem się czy jest serce.Dziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę? [emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dopiero 10 marca dowiem się czy jest serce.Dziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę? [emoji848]
Tak.I mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
wystarczy nie komentować i nie robić dramNa też jestem za szybkim przejściem na prywatne forum. Jestem w szoku, że obce osoby nagle wtrącają się w wątekNie chcę nawet myśleć, kto musi to czytać
![]()
U nas ze starszym poszło następująca- za kupę w nocniku była nagroda-jajko niespodzianka- uwielbiał, wiec w ciągu tygodnia mając skończone 2,5 latka poszło bezbolesnie a młodszy mając 1,5 roku sam sciągał gacie i pieluche i gramolil się na kibelek bo chciał tak jak my- mały skorpion sam się odpieluchowal
Ile miał młodszy jak się pies pojawił?
My mamy 2,5 letniego labradora- suczkę i się zastanawiamy jak zareaguje
A moji starsi są w Watford hrabstwo Hertfordshireale będą zjeżdżać już do pl na emeryturę za niespełna 2 lata
Ja miałam spodnie na gumie albo z wysokim stanem i te nosiłamDziewczyny, Spodnie zaczynają się robić za ciasne!!! Macie doświadczenie co najlepiej sprawdzi się na początku ciąży. Czy to już czas na jakieś ciążowe ciuchy? Na razie radzę sobie dresami bo ulubione dżinsy poszły już w odstawkę. Na szczęście jestem na L4 bo nie wyobrażam sobie co miałabym ubierać do biuramacie jakieś sprawdzone sieciowki lub sklepy internetowe z ciuchami dla kobitek w ciąży?
Tyle że de facto od tego to forum jest, na pewno bezpieczniej będzie na zamkniętym każdej się otworzyć , tak jak pisały dziewczyny wyżej ja w pełni się z nimi zgadzamwystarczy nie komentować i nie robić dram
Dziewczyny, Spodnie zaczynają się robić za ciasne!!! Macie doświadczenie co najlepiej sprawdzi się na początku ciąży. Czy to już czas na jakieś ciążowe ciuchy? Na razie radzę sobie dresami bo ulubione dżinsy poszły już w odstawkę. Na szczęście jestem na L4 bo nie wyobrażam sobie co miałabym ubierać do biura[emoji38] macie jakieś sprawdzone sieciowki lub sklepy internetowe z ciuchami dla kobitek w ciąży?
O tak nie wdawać się w dziwne tematy...starać się pisać na temat ten bo nie każda chce czy ma siłę czytać o tym i owymTyle że de facto od tego to forum jest, na pewno bezpieczniej będzie na zamkniętym![]()