L
Ladycarooo
Gość
Lepiej tak niż mieć pozytywny test ciążowy a betę mniejszą niż 0.2A to tezi to nie taki gowniany jak ten ze stycznia na którym beta była mniej niż 0 znaczy 10

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej tak niż mieć pozytywny test ciążowy a betę mniejszą niż 0.2A to tezi to nie taki gowniany jak ten ze stycznia na którym beta była mniej niż 0 znaczy 10
wkurzyły mnie te twoje testy.Lepiej tak niż mieć pozytywny test ciążowy a betę mniejszą niż 0.2![]()
No mi dalej przykro, ale już się zbieram. Najgłupsze to, że potem były białe. Jakby serio coś było na rzeczy. No ale to taki głupi przypadek...wkurzyły mnie te twoje testy.((( Beznadziejny producent
A co jak to przeze mnie, bo ja nie zajdę w tym cyklu a powiedziałam, że ...No mi dalej przykro, ale już się zbieram. Najgłupsze to, że potem były białe. Jakby serio coś było na rzeczy. No ale to taki głupi przypadek...
nie rpzez Ciebie tylko przez słabych pływakówA co jak to przeze mnie, bo ja nie zajdę w tym cyklu a powiedziałam, że ...(((
mi ostatnio opryszczka wyskoczyła jak miałam dodatnią betę XD jak beta spadła to opryszczka też sobie poszłaA mi sie chyba zajady robiąNajpierw myślałam, że to ananas mnie poszczypał, ale dzisiaj już wiem, że kluje się tam to *****! Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam zajady - zabijcie mnie
![]()