Magda 1234
Fanka BB :)
Dziewczyny kiedy wam przeszły mdłości i wymioty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Okolo 15 tcDziewczyny kiedy wam przeszły mdłości i wymioty.
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Okolo 15 tc
Ja tez jestem na naturalnym ale u mnie dali 2 tabl na dobe estrofemu.Matko ja po estradiolu miałam takie zawroty głowy, że nie mogłam funkcjonować. A jak mi dołożyli 3 tabletkę dopochwowo to już nie dałam rady. Dlatego odstawiliśmy i podeszłam na cyklu naturalnym.
To jeszcze troszkeOkolo 15 tc
Muszę powiedzieć, że u mnie temat mdłości od dwóch dni ciągle na tapecie. Imbir trochę pomaga i płatki kukurydziane też. Jeszcze kilka dni temu tak bardzo chciałam je miećDziewczyny kiedy wam przeszły mdłości i wymioty.
Przed 12tc . Chociaż jeszcze mdłości się pojawiająDziewczyny kiedy wam przeszły mdłości i wymioty.
A to ja mam mdlosci glownie wieczorem jak się juz położę. Chociaz wczoraj ledwo obiad w siebie wepchalam bo mdlilo mnie od samego patrzenia na talerzMuszę powiedzieć, że u mnie temat mdłości od dwóch dni ciągle na tapecie. Imbir trochę pomaga i płatki kukurydziane też. Jeszcze kilka dni temu tak bardzo chciałam je miećglupol ze mnie
Jeszcze powstrzymuje się przed, ale dziś poważnie rozważałam czy może jakbym zwymiotowala to poczulabym się lepiej.
Jak zacznie mnie mulic koło 6 rano to przestaje o 13 i wieczorem mam drugi rzut... Najlepiej jest w pracy, bo mam zajęte myśli.
Dla mnie dziewczyny to o czym piszecie to fikcja[emoji33] Właśnie jem pyszny obiadek[emoji4][emoji4][emoji4] Gdyby nie nasakryczny ból piersi, brzucha, sikanie i senność nie wierzyłabym, że to ciąża [emoji846]