Nel331
Fanka BB :)
najlepiej influencerką, chyba mniej robotyMusisz zostać wziętym dziennikarzemlub w ostateczności influencerką
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
najlepiej influencerką, chyba mniej robotyMusisz zostać wziętym dziennikarzemlub w ostateczności influencerką
![]()
najlepiej influencerką, chyba mniej roboty![]()
Kurde chyba mam zbyt nudne życie na bycie influenceremMusisz zostać wziętym dziennikarzemlub w ostateczności influencerką
![]()
Dziewczyny byłam dziś u gin z wynikiem progesteronu 7dni po owulacji (1,9) pow ze niziutki ale nic w sumie nie przepisała pow ze jakieś niby ciałko żółte jest ale coś jej nie pasuje endometrium tez nie wyglada jak na to ze za 5dni @ i w sumie nie wiem co myslecZaproponowała w następnym cyklu monitoring i zastrzyk na pęknięcie ale czy ma sens bez podniesienia progesteronu ?
Kurde chyba mam zbyt nidne życie na bycie influencerem
Nq dziennikarza jesten zbyt nieśmiała...
No cóż żegnaj bogactwo...może w innym życiu![]()
Prawda taka, że chciałam iść na lekarza ale się zakochałam i porzuciłam marzenia...trzeba było wyjechać do innego miasta na studia. Zaczęłam więc to co najbardziej mnie ciekawiło w moim rodzinnym mieście więc zostałam pedagogiem...przynajmniej w ankietach moge zaznaczyc wyksztalcenie wyzsze...to jedyne do czego jest mi chyba przydatne aktualnieNie musi studiów kończyć![]()
Generalnie ten progesteron to wskazuje, że owulacji to nawet nie było.Dziewczyny byłam dziś u gin z wynikiem progesteronu 7dni po owulacji (1,9) pow ze niziutki ale nic w sumie nie przepisała pow ze jakieś niby ciałko żółte jest ale coś jej nie pasuje endometrium tez nie wyglada jak na to ze za 5dni @ i w sumie nie wiem co myslecZaproponowała w następnym cyklu monitoring i zastrzyk na pęknięcie ale czy ma sens bez podniesienia progesteronu ?
No właśnie niby polecana pani doktor w klinice a nie dowiedziałam się nicGeneralnie ten progesteron to wskazuje, że owulacji to nawet nie było.
Monitoring to dobra opcja. Może faktycznie pęcherzyk nie pękł stąd i niski progesteron. Dziwi mnie stwierdzenie niby ciałka żółtego bo szczerze wątpię, że przy takim progu to tam jakiekolwiek mogło być
Bierzesz jakieś leki na zwiększenie progesteronu ?Według mnie nie. No chyba, że uważa że owulacji po prostu nie było stąd niski progesteron. Nie ma szans na utrzymanie ciąży z tym 1,9 - min.10
A ja w ogóle po swojej historii jestem przeczulona i będę dążyła do min. 25