Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kupię inny Test, ale nie Pink bo trafiam na same feralne, jakiś inny wezmę z czulascia 20, na betę dopiero w przyszłym tygodniu mogę iść
więc zostają mi jak narazie same testy
. Nie nastawiam się pozytywnie, bo jeszcze wszystko może się wydarzyć.
Ja miałam taki -Hej, piszę tu do Was, ponieważ przytrafiły mi się albo ferelne testy albo coś jest na rzeczy. Otóż okres mam nieregularny, mam Pcos, nie leczę się na nic. Czy możecie mi powiedzieć czy te kreski są fabryczne na 3 testach po wychodziły mi tak samo. Są mniej bądź bardziej widoczne. Pozdrawiam. Załączam zdjęcia: 1 test sobota wieczorem, 2 test
właśnie zamawiam przez aptekę clearblue zobaczymy co ten pokażePo pink ma różne rodzaje i moim zdaniem lepszy jest zdecydowanie strumieniowy - jak miał być biały to był, żadnych cieni. Jak była ciąża to był cień, cienia.
Ewentualnie zawsze można trochę więcej kasy wyłożyć i kupić clearblue elektroniczny - tam nie ma szansy na doszukiwanie się kresek
kreski wyszły odrazu 3 testy robione na każdym taka kreska, 3 testy by się myliły? Wadliwa partia by była? Na 1 zrozumiem, ale wyszły 3 testy takieJa miałam taki -
Negatyw![]()
Problem polega na tym, ze naprawdę te kreski są jasne, jeśli robisz je w odstępach dniowych to powinny stawać się ciemniejsze.. zrób betę albo ten elektrycznykreski wyszły odrazu 3 testy robione na każdym taka kreska, 3 testy by się myliły? Wadliwa partia by była? Na 1 zrozumiem, ale wyszły 3 testy takie