reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja w lutym skończyłam 30 wiosenek. Oj ja babulina.

Ale jak planowałam przed 30tką urodziłam dwójkę dzieci

Tylko nie babulina, proszę!!:laugh2::-) ja 30 wiosenek skonczyłam w marcu (co zresztą zostało opite na tym forum niniejszym:-D:-))
i nadal jestem młoda i świeża jak wiosenny szczypiorek...

Witajcie nowe wrześniówki!

reklama
Mały siedzi w łóżeczku i molestuje przez szczebelki chodzik :dry:

Moniu :-( nie dostałam zaproszenie :-(

Atru co to za szczepienie HIP???

U Nas pogoda pod psem:baffled: na szczęście nie jest zimno, ale raczej spacerka nie zaryzykuje.

Odpukać na razie Kuba to ząbkowanie przechodzi bezinfekcyjnie, oprócz tego jednego kataru cisza ... odpukać...

Atru Kuba też ma ogromną koze w nosie a jak wizi gruszke to dostaje szału i wrzeszczy jak oparzony :dry:

OK MONIU DOSTAŁAM!!!!!! :D

Dziewczyny chyba pomyślicie, że nic innego nie robię tylko w tv patrze, ale serio tak nie jest :-)

A piszę tak bo chciałam się zapytać czy oglądacie "Uwaga, Faceci!"???? Bardzo lubię ten serial :tak:

Kasia jak się okazalo ja wczoraj wyslalam zaproszenie do osoby ktora nazywa się tak samo jak ty i dziś się dopiero kaplam i znalazlam Ciebie na NK:-D

Witajcie wszystkie:-)

Najpierw chce wszystkim podziekowac za powitanie i pamiec:Atruviel,Majandra,30Agulka,etka99,Nuska.Jeszcze raz dziekuje za pamiec.

Witam Kinga1K1 i ania138.Witam wsrod nas:tak:

Asiek1000 wspolczuje z powodu netu bo wiem co to znaczy jak net chodzi wolno.Normalnie szlak cie trafia na miejscu

Nuska dobrze pamietasz to do mnie przyjechala siostra meza i to z nia mialam takie cyrki:wściekła/y:.Naszczescie zaczal sie rok szkolny i musiala wracac do polski:-D.Pozniej mielismy straszne, ale to ogromne starcia,przeboje z nasza wspollokatorka do ktorej sie wprowadzil jej chlopak i on myslal ze postradal wszelkie rozumy i chcial nas poustawiac pod swoje dyktando.A najgorsze bylo to ze wogole nie akceptowali ze w domu jest dziecko i byly bardzo glosne imprezy i klutnie:crazy:,tluczenie sie wszystkim do poznych godzin nocnych.
Ale nie bede zanudzac tym opowiadaniem bo musiala bym bardzo duzo opowiadac na ten temet,a juz tam nie mieszkamy i nie chce tego wspominac.Teraz mamy ciesz i spokuj i jak narazie moge powiedziec ze normalnych lokatorow.

Moja mala maruda:-D
Juz chilami sama nie wiem co jej jest.Marudzi,placze nie moge odstapic jej na krok..A juz bylo tak dobrze.Mielismy ostatnio odwiedziny mamy mojego meza,bo jak to babcia chciala zobaczyc jak sie wnusia chowa itd.I jak to babcia rozpiescila troche nam szkraba:dry: i ja teraz mam cyrki.Ale coz taki jest przywilej babc.One ropieszczaja,a rodzice pozniej sie glowia jak tu przejsc do normalnosci po takiej wizycie.:-D.

A wlasnie zapomnialam.Weszliscie na temat wieku.To czy jest ktos kto liczy 23 wiosny???Bo jak nie to chyba sie :zawstydzona/y:zawstydze ze jestem najmlodsza.

A co do seriali to wkrecilam sie w "39 i pol","Teraz albo nigdy" i jeszce kilka innych.Dluga lista by byla:-):-):-)

reklama
W końcu mogę posiedzieć chwilkę przy kompiku. Potomek łaskawie zasnął, ale nie wiem jak długo pośpi bo za oknem szaleją robotnicy z koparką i młotem pneumatycznym:angry::angry::angry: aż cała podłoga sie trzęsie i własnych myśli nie słychać:angry:
Także korzystając ze sposobności idę poczytać co popisałyście i po upewniam się, która to która NK:-)
Naomi01 na pewno na forum są Twoje rówieśniczki (ja akurat nie), a " 39 i pół" też mnie wciągnął tylko, ze ja oglądam go w niedzielę przed południem bo we wtorki jest dla mnie zwyczajnie za późno- o 21:30 przeważnie już lulam:sorry2: Tego drugiego serialu nie oglądałam, bo też późno.

Do góry