A to dziękuję za zaproszenie :-):-):-):-):-):-)To ja;-)
Gabids witaj miło ze juz wróciłaś, dobrze że małej nic poważniejszego się nie stało a guza ma?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dziękuję za zaproszenie :-):-):-):-):-):-)To ja;-)
Dla mnie bomba! dziekujeKochane kobitki nie ma problemu,czy tak wystarczy????JAk nie to zmianie jeszcze raz.Tylko mowcie,a raczej piszcie.Nie gniewam sie.
Zapomnialam dopisac ze moja Andzelka zaczyna pokazywac swoj temperament.Wczoraj jak Fabek wyjol jej z raczki swoja temperowke to tak spojrzala cos krzyknela w jego strone a potem wrzask.No tak sie z mezem usmialismy ze hej bo to pierwsza jej taka akcja.
Chętnie poczekam:-)Nuska - skoro nie pracujemy to moze w srodku tygodnia? bo w sobote zawsze full ludzisk. No i moze poczekamy na Carioce, he? i ta sobota u mnie odpada...
Mój synuś zawsze budzi się na mleczko ale my karmimy jeszcze cycusiem (skubaniec nie chce mleka modyfikowanego nie i już :-() A jak Ty karmisz?Dziewczyny czy wasze dzieciatka budza sie na noc na milusio?
U mnie juz bylo tak pieknie a tu znowu okolo 3 pobudka i nic innego tylko milusio musi byc bo nie zasnie.