Ja co do płci się nie wypowiadam 
miała być dIewczynka ale ostatnio na wizycie coś się ukazało innego
ale do końca lekarz też nie był pewny czy to jajka czy pępowina.. Bo bejbi uciekało z zadkiem ile sił. Ja to się chyba przy porodzie dowiem 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy następna wizyta?Ja co do płci się nie wypowiadammiała być dIewczynka ale ostatnio na wizycie coś się ukazało innego
ale do końca lekarz też nie był pewny czy to jajka czy pępowina.. Bo bejbi uciekało z zadkiem ile sił. Ja to się chyba przy porodzie dowiem
![]()
W poniedziałekA kiedy następna wizyta?
Noo tylko już ziarno niepewności zasiane więc tak czy siak chyba przy porodzie mnie upewniąMoże teraz się pokaże prawidłowo![]()
W pierwszej ciąży lekarz powiedział ze chłopak na 100% (bardzo wczesnie po wyrostku płciowym) a później okazało się ze dziewczynka to już bardzo dosadnie pokazał mi na usg ze na pewno dziewczynkaNoo tylko już ziarno niepewności zasiane więc tak czy siak chyba przy porodzie mnie upewnią![]()
Ale czad!Ja co do płci się nie wypowiadammiała być dIewczynka ale ostatnio na wizycie coś się ukazało innego
![]()
No kurcze ja też dużo słyszę historii że cała wyprawka różowa a tu się chłopak rodziAle czad!
Ja to właśnie jestem po wrażeniem ile jeszcze zdaza sie pomyłek, a myslalam, że w dzisiejszych czasach z dobrym sprzętem to juz raczej się nie myląna naszych wrzesniówkach też sporo pomyłek
![]()
Znajoma miała tak jakiś czas temu. Mały cały w różuNo kurcze ja też dużo słyszę historii że cała wyprawka różowa a tu się chłopak rodzialbo odwrotnie... Męża siostra też do końca miała być chłopakiem
![]()
Hej! Miałam odpisać i w końcu mi się zapomniałoJak tam dziewczyny wasze kropeczkiw którym tc jesteście?
![]()