Ja co do płci się nie wypowiadam 
miała być dIewczynka ale ostatnio na wizycie coś się ukazało innego
ale do końca lekarz też nie był pewny czy to jajka czy pępowina.. Bo bejbi uciekało z zadkiem ile sił. Ja to się chyba przy porodzie dowiem 

reklama
A kiedy następna wizyta?Ja co do płci się nie wypowiadammiała być dIewczynka ale ostatnio na wizycie coś się ukazało innego
ale do końca lekarz też nie był pewny czy to jajka czy pępowina.. Bo bejbi uciekało z zadkiem ile sił. Ja to się chyba przy porodzie dowiem
![]()
W poniedziałekA kiedy następna wizyta?
Noo tylko już ziarno niepewności zasiane więc tak czy siak chyba przy porodzie mnie upewniąMoże teraz się pokaże prawidłowo![]()
W pierwszej ciąży lekarz powiedział ze chłopak na 100% (bardzo wczesnie po wyrostku płciowym) a później okazało się ze dziewczynka to już bardzo dosadnie pokazał mi na usg ze na pewno dziewczynkaNoo tylko już ziarno niepewności zasiane więc tak czy siak chyba przy porodzie mnie upewnią![]()
Ale ja coś czułam bo mówiłam do mojego -poczekajmy nie mówmy jeszcze ze chłopak. To tylko odpowiedział -a na co mam czekać
Hehe to już później przekonał się na co
niunia2324
Fanka BB :)
Ale czad!Ja co do płci się nie wypowiadammiała być dIewczynka ale ostatnio na wizycie coś się ukazało innego
![]()
Ja to właśnie jestem po wrażeniem ile jeszcze zdaza sie pomyłek, a myslalam, że w dzisiejszych czasach z dobrym sprzętem to juz raczej się nie mylą
No kurcze ja też dużo słyszę historii że cała wyprawka różowa a tu się chłopak rodziAle czad!
Ja to właśnie jestem po wrażeniem ile jeszcze zdaza sie pomyłek, a myslalam, że w dzisiejszych czasach z dobrym sprzętem to juz raczej się nie myląna naszych wrzesniówkach też sporo pomyłek
![]()
Znajoma miała tak jakiś czas temu. Mały cały w różuNo kurcze ja też dużo słyszę historii że cała wyprawka różowa a tu się chłopak rodzialbo odwrotnie... Męża siostra też do końca miała być chłopakiem
![]()
reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Hej! Miałam odpisać i w końcu mi się zapomniałoJak tam dziewczyny wasze kropeczkiw którym tc jesteście?
![]()
@Aleks90 a Ty będziesz miała dziewczynkę znów, prawda? Dobrze pamiętam? Macie już wybrane imię?
Chciałam Cie też zapytać o to czy wiesz kiedy mniej więcej to mleko kobiety w ciąży zmienia smak, bo mój cycoholik nadal cycoholi