reklama
Lilka92
Fanka BB :)
Każda ciąża jest inna, niektóre nie mają w ogóle mdłości przez całą ciążę, a inne trzymają nawet do 6 miesiąca. W moim przypadku mdłości przeszły w trakcie 10 tygodniaW którym tygodniu ciąży minęły wam mdłości?
U mnie 11 tc i nadal są…![]()
Madzia86G
Ja np wymiotywałam tylko przez jeden dzień. A moja bliska koleżanka do końca ciąży .
DomiNikaKukakaan
Koło 18 tygodnia w tej ciąży, w poprzedniej do końca 
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale próbuję się pocieszyć, że może mi niedługo też miną mdłości…Każda ciąża jest inna, niektóre nie mają w ogóle mdłości przez całą ciążę, a inne trzymają nawet do 6 miesiąca. W moim przypadku mdłości przeszły w trakcie 10 tygodnia![]()
Mam nadzieję, że mi się szybko skończą, bo to męcząceKoło 18 tygodnia w tej ciąży, w poprzedniej do końca![]()
Lilka92
Trzymam kciuki, bo ja strasznie wymiotowałam do 10 tygodnia, mdłości całymi dniami, zmuszałam się żeby jeść, nic nie pomagałoWiem, że każda ciąża jest inna, ale próbuję się pocieszyć, że może mi niedługo też miną mdłości…![]()
Kakussska93
Dzisiaj 15+1 i wcale nie jest lepiej. Wczoraj wszystko co zjadłam poszło 
. W 1 ciąży może 2 razy wymiotowałam a teraz do południa co najmniej 2 wyrzuty są.
reklama
U mnie dziś 10+2 i od kilku dni nie mam mdłościW którym tygodniu ciąży minęły wam mdłości?
U mnie 11 tc i nadal są…![]()