L
Ladycarooo
Gość
o super, dla mnie mięso może nie istniećja jestem mięsożerna bardziej, ale ziemniakami nie pogardzę. Więc ja Ci będę oddawać zmieniaki, a Ty mi mięso i będzie git![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o super, dla mnie mięso może nie istniećja jestem mięsożerna bardziej, ale ziemniakami nie pogardzę. Więc ja Ci będę oddawać zmieniaki, a Ty mi mięso i będzie git![]()
Może z obuHeloł lejdis!U mnie już raczej po owu, bo wysycham
Ale dalej ciągną mnie jajniki (i prawy i lewy) więc ni chooja nie zgadnę z którego wyszło jajeczko
Jak tam u Was? Ktoś w najbliższym czasie testuje?
no jasne, nie satysfakcjonuje mnie do końca dziecko z grudnia, a Ty mi już bliźniaki wróżyszMoże z obu![]()
Właśnie siedzę i czekam na pobranie, powinnam mieć tu już wejście VIP - 3ci raz w tym tyg
Nadrabiam za całe moje życie bo wcześniej nigdy bety nie robiłam![]()
Jeśli odpuszczenie ma zadziałać, to już na całegono jasne, nie satysfakcjonuje mnie do końca dziecko z grudnia, a Ty mi już bliźniaki wróżyszSwoją drogą to to by dopiero była złośliwość losu
![]()
Będę odświeżać jak szaleniecWłaśnie siedzę i czekam na pobranie, powinnam mieć tu już wejście VIP - 3ci raz w tym tyg
Nadrabiam za całe moje życie bo wcześniej nigdy bety nie robiłam![]()
Hejka,to może ja przechodziłam fazy i schizyBardziej chodziło mi o to, że byłam i wyluzowana i dobrze nastawiona i czułąm, że to ten cykl i czułam że to cykl starcony i byłam załamana i miałam to gdzieś - nic a nic się nie zmieniło.
Myślę, że jakbyś nie odpuściła wtedy to też byś zaszłaHejka,
Ja po kilku latach w końcu sie pogodziłam ze w ciąży chodzic nie bede, powiedziałam mężowi że adoptujemy bo ja nie urodzę dziecka i się z tym pogodzilam. Przyjęłam do wiadomości i po 3 tyg wyszlo że ciąża!! U mnie zadzialalo ale ja w tamtym momencie odpuscilam tak serio