motylek24
Fanka BB :)
Łomatko ja chyba nie wrócę już do biegania. Nie mam możliwości, może kiedyś. Zazdro.Dla mnie bieganie to całe moje życie. Przed ciąża oczywiście. Baaardzo tego potrzebuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łomatko ja chyba nie wrócę już do biegania. Nie mam możliwości, może kiedyś. Zazdro.Dla mnie bieganie to całe moje życie. Przed ciąża oczywiście. Baaardzo tego potrzebuje.
tak bo kupiliśmy od starszej babki to trzeba było wszystko robić od podstaw praktycznie 4 miesiąc na kartonach u rodziców moich jesteśmy. Wszystko mnie wkurza bo już bym chciała sobie układać chociaż dla małej a jeszcze meble w kuchni zostały do zrobieniaZ mieszkaniem?![]()
My sie do domu bez kuchni wprowadzalismy,dwa miesiace sajgon byl i blizniaki 4 miesiecznetak bo kupiliśmy od starszej babki to trzeba było wszystko robić od podstaw praktycznie 4 miesiąc na kartonach u rodziców moich jesteśmy. Wszystko mnie wkurza bo już bym chciała sobie układać chociaż dla małej a jeszcze meble w kuchni zostały do zrobienia![]()
Dlaczego nie? Daaawwaaajjj. Albo zaczekaj miesiąc za mnąŁomatko ja chyba nie wrócę już do biegania. Nie mam możliwości, może kiedyś. Zazdro.
Ty to jesteś nie ludzkaMy sie do domu bez kuchni wprowadzalismy,dwa miesiace sajgon byl i blizniaki 4 miesieczne![]()
Nie mialam za bardzo innego wyjsciaTy to jesteś nie ludzkacyborg jakiś
ale ja też powoli już dochodzę do siebie.
no to podziwiam Cię ja jak widzę że jeszcze coś dochodzi do roboty tam w tym blokowisku to dosłownie uj mnie strzelaMy sie do domu bez kuchni wprowadzalismy,dwa miesiace sajgon byl i blizniaki 4 miesieczne![]()
Kuwa nie mam kiedy. Cały czas jestem z dziećmi SAMA albo w pracy. Teoretycznie pozostaje niedziela, jednak córka choruje w żłobku i często w niedzielę także wędruje do pracy.Dlaczego nie? Daaawwaaajjj. Albo zaczekaj miesiąc za mną![]()
I znowu mnie dreczy CO TO ZA PRACAKuwa nie mam kiedy. Cały czas jestem z dziećmi SAMA albo w pracy. Teoretycznie pozostaje niedziela, jednak córka choruje w żłobku i często w niedzielę także wędruje do pracy.