reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

następnym razem powiedz jej żeby sprawdziła czy jej nie ma za drzwiami!!!!!! Każdy żyje tak jak chce i jak mu odpowiada, a nie że jeden jest więcej wart od drugiego:wściekła/y: Powiem szczerze że ty masz coś o wiele cenniejszego niż praca i wszysktkie pieniądze świata: masz Stasia a to ogromny skarb!!
A tak na marginesie to ja już całkiem bezwartościowa jestem, bo 5 lat siedzę w domu:rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ludzie ludzie!!!!! norramalnie szok!!!! SLONCE U NAS SWIECI :-) pogoda sie zrobila...lece szukac bikini ;-) jak Kuba wstanie leeeeecimmm

Bezdzietna koleżanka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście z troski omnie i moje dobro to wszystko.Przywykłam wcześniej pół roku truła że mój m. ma zła pracę teraz ja jestem niewiele warta echhh oby w końcu wpadła;-):tak::rofl2:
POD WALEC JĄ!!!!!
Ja tez 5 lat nie pracuje a dziecko ma 1,5 roku ale ja bezużyteczna jestem:rofl2::rofl2:
Wybrałam fryzurke przedasotania tylko z niewielkimi innowacjami.Grzywka krótsza.No i ja nie mam prostych włosów,zeby były proste pod żelazko trza:-p:-p
Żeby nie było jestem prosto od fryzjera, ułozyła mi je fryzjerka ale mnie się nawet podoba.
UWAGA
Nie zwracac uawgi na drugi podbródek:-p:-pAcha jeszcze farbke nałoże za chwile...Reszta kasy babci wydana;-);-);-)Chyba się Lolo nie obarazi;-);-)Robiłam zdjęcie kemerką więc mogą byc nie tego...Czekam an krytyke
:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam mamuski

U mnie jakise slonko wychodzi zza chmur ale zimnica nieprzecietna.

Iwka, może i ja do ciebie z ta dieta dołacze:dry: chciała bym stracic tak okolo 7 kg. Ale nie znam sie na dietach wiec moze cos zaproponujesz.
OK zajrzyj na diety.
Dzień dobry:tak:

Ja to dzisiaj jakaś niemrawa jestem..... :baffled:wzięłam Amandę na ręce i się potknęłam :szok::szok: ....przytuliłam mocno małą żeby zamortyzować upadek i uderzyłam plecami w szafę:baffled::no:....
.....koślawiec ze mnie że szok:szok::szok::szok:....
na szczęście Amandzi nic się nie stało:tak:...
Boli jeszcze?

dzien dobry;-)ja potem ponadrabiam wczorajszy wieczór i dzisiejszy ranej - napiszę tylko ze Szymcio ma mega katar - cały nos zawalony kicha no masakra ale gorączki nie ma przynajmniej. na 18.00 do lekarza. jak zasnie to wpadne pogadać. buziaki dla wszystkich. acha - leje w Łodzi
U mnie też pogoda do du***

....musiałam wyłączyć na parę minut monitor bo przyszła moja teściowa żeby nie słuchać wykładu na temat negatywnego wpływu siedzenia przed komputerem....:baffled::growl::growl::growl:
Moja jak wejdzie to chce czytać co piszę oby się nie przeraziła:-D

Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla :laugh2:. Biedak, głowa go strasznie boli :-D
A oto ten samochód (tylko kurde kawałek trzeba jechać, ale damy rade)
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz :-p
Świetne.To kiedy do nie przyjedziesz na kawusię???:-)

POD WALEC JĄ!!!!!
Ja tez 5 lat nie pracuje a dziecko ma 1,5 roku ale ja bezużyteczna jestem:rofl2::rofl2:
Wybrałam fryzurke przedasotania tylko z niewielkimi innowacjami.Grzywka krótsza.No i ja nie mam prostych włosów,zeby były proste pod żelazko trza:-p:-p
Żeby nie było jestem prosto od fryzjera, ułozyła mi je fryzjerka ale mnie się nawet podoba.
UWAGA
Nie zwracac uawgi na drugi podbródek:-p:-pAcha jeszcze farbke nałoże za chwile...Reszta kasy babci wydana;-);-);-)Chyba się Lolo nie obarazi;-);-)Robiłam zdjęcie kemerką więc mogą byc nie tego...Czekam an krytyke
:laugh2::laugh2::laugh2:

Fajnie,podoba mi się!!!:tak::tak:;-)

Bezdzietna koleżanka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście z troski omnie i moje dobro to wszystko.Przywykłam wcześniej pół roku truła że mój m. ma zła pracę teraz ja jestem niewiele warta echhh oby w końcu wpadła;-):tak::rofl2:

:rofl2::rofl2: hehehe za dobrze jej zyczysz;-)

następnym razem powiedz jej żeby sprawdziła czy jej nie ma za drzwiami!!!!!! Każdy żyje tak jak chce i jak mu odpowiada, a nie że jeden jest więcej wart od drugiego:wściekła/y: Powiem szczerze że ty masz coś o wiele cenniejszego niż praca i wszysktkie pieniądze świata: masz Stasia a to ogromny skarb!!
A tak na marginesie to ja już całkiem bezwartościowa jestem, bo 5 lat siedzę w domu:rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bodzionka ale sie odwaliłaś fiu fiu fiu lachon pierwsza kalsa

Spadam do pracy kochane:-( buziaki dla wszytkich papa

reklama
Do góry