reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
a ja wczoraj z R planowałam wyjazd na basen jak mała zaśnie o 20:00 a jak na złość poszła spać po 21:00 ciągle mi marudząc że w końcu sił nie miałam na nic :-(

u mnie co czwartek spokojne ćwiczenia pilates, był jeszcze step we wtorek ale nie mam siły i wolę się raz w tygodniu wyciszyć :tak::tak:, -4 kg, pozostało jakieś 10-15 do września, ale na wakacje mogłaby większa część już uciec ;-):tak:

Gratuluje ubytkow w wadze Gosiu i Lenulko:-):tak:.U mnie na razie waga stoi,ale to normalne i sie nie przejmuje:-).

reklama
Ja chudnę ale nie odchudzam się ;) Nie jem: pieczywa, ziemniaków/ryżu/makaron rzadko, słodyczy wcale (tych słodkich, bo na nałogowo pochłaniam codziennie pół tabliczki czekolady Dark 90% Wawel, jestem od niej uzależniona). Generalnie mało jem, bo nie mam czasu. Nie wiem jak z wagą, ale w cm ubywa :)

Do góry