reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobranoc Madziu i wszystkie Dziewczynki :tak:
Ja się jeszcze trochę do kibelka poprzytulam...:crazy:
Już nawet mi się pić odechciewa, bo i to zwracam, brrrrrrr...

reklama
mialam jedyne 23 strony do przeczytania ;-)

wczoraj bylismy z Madzia na trzecim szczepieniu, dwa uklucia w lapki... i dziewczyna nawet nie zaplakala !!! :-D:-D teraz kolejne dopiero w grudniu ale pani doktor powiedziala cobysmy sie zjawili za jakies 2 miesiace tak kontrolnie zobaczyc czy wszytko OK
Madziulka juz ponad 6 kg wazy :-D:-D

potem male zakupki ( oczywiscie wsytko dla Madzika) i udalo mi sie spotkac z kolezanka ze starej pracy :-) jej synek Maksio ma juz roczek i jest boski - zakochalam sie !! ;-)
a na koniec bylysmy u fotografa zrobic malej fotke do dowodu - bylam w szoku bo udalo sie za pierwszym podejciem :-D:-D dzis mi mama odbierze zdjecia i w poniedzialek bedziemy mogli zlozyc papieryjak sobie Przemo wolne w pracy wezmie bo przy takim malcu musza byc podpisy obojga rodzicow

sodia - moja Madzia tez ulewala taka woda, w dzien tylko mleczkiem a zawsze z wieczora byla ta woda i nikt mi nie umial powiedziec co to jest :baffled: w necie tez szukalam i nic nie znalazlam
ale jak sie skonczyly ulewania mlekiem to to tez ustapilo

czesc dziewczynki
jak mineła nocka u nas 3 pobutki mała znowu nie moze zrobic kupki i płacze
pogoda do bani czy któras moze nam pozyczyc troche słońca?
modle sie zeby jutro była pogoda bo ide kupowac sukienke na slub dla mojej siory
z tym ulewaniem to moja tez tak ma sama woda daje
cziewczyny a jak rozpoznac ze mała ma refluks? bo ona to dosc czesto cos tam łyka tak jakby jej sie ulało ale nie na zewnatrz tylko do buzi

Witajcie Mamusie i Maluszki! ♥

Agnieszka - masz dzielną dziewczynkę - super ☺
A jeśli nie jest to tajemnicą, dowód wyrabiacie Madzi w jakimś konkretnym celu?

Elcia, niestety i u nas słoneczka brak, nawet pół promyczka się nie przedrze przez te mgłę
Chociaż bardzo licze na to słonko i wierzę że jeszcze wyjdzie bo się z K. założyłam że będzie dzisiaj ładna pogoda.

A mnie się dziecko w nocy zbuntowało i od 3 koniec spania no więc się ugięłam i wzięłam Go do Łóżka bo inaczej w ogóle bym nie pospała.

☼ Słoneczka, życzę Wam dużo słoneczka, dobrego humoru i końskiego zdrowia ☼

Witajcie, dziekuje za zaproszenia na NK, nas jakies sloneczko przebija sie przez chmurki wiec moze skorzystamy i jakis krotki zpacerek sie odbedzie, milego dzionka zyczymy

Cholerka u nas tez pogda śliczna a ja wózka dalej niemam!!!:crazy::wściekła/y::crazy:

U nas noc jako taka, jedzonko o 00.30 godzine później sie przebudziła i smoka dostała, no i o 5 znowu am, a o 7 pobudka:dry:, tyle że karuzele jej włączyłam i przez 40 minut sie zajeła tyle że cały czas do niej gadała więc itak już pospane miałam...
Właśnie lezy w łóżeczku i na przemian, to wyje, to gada, to łape doi i usilnie próbuje sie na brzuch przewrócić, ale jeszcze dużo chleba musi zjeść:-D

U nas pogoda podła, ale może jeszcze się rozpogodzi...
Dalej mam sensacje żołądkowe, dobrze, że Młody jest wyrozumiały i za bardzo mi dzisiaj nie dokazuje ;-)
Miłego dnia Dziewczynki i Maluszki :-)

tyle że karuzele jej włączyłam i przez 40 minut sie zajeła tyle że cały czas do niej gadała więc itak już pospane miałam...
Właśnie lezy w łóżeczku i na przemian, to wyje, to gada, to łape doi i usilnie próbuje sie na brzuch przewrócić, ale jeszcze dużo chleba musi zjeść:-D

Ataata widzisz narzekasz na Darię a ona tak sie potrafi długo bawić sama. Ja mogę ostatnio tylko pomarzyć o chwili wytchnienia.

Kasia dobrze że Oliś da Ci odetchnąć! Zdrowiej szybko!

A my znowu pospalismy. Cala nock do 7 rano, maly zjadl ok 120 i zasnal o 7:30 i pospal do 10:20 a mamusia do 10 :tak::tak:.

Teraz mlodziez lezy na moim lozku i ma cwiczyc przekrecenia sie ale zdecydowanie woli utrwalac sobie dawno juz nabyta umiejetnosc zjadania wlasnych piastek i gadania do siebie przy tym :rofl2::rofl2::rofl2:, a ja ide zrobic sobie cos na sniadanka.
A pogoda u mnie do bani wiec ze spacerku nic.

reklama
Witajcie!!!:-)

No Jutrzenka to sobie pospałaś:tak:fajnie, fajnie....

Agnieszka następne szczepienie dopiero w grudniu? tak jakoś późno...muszę sprawdzić jak to wygląda w kalendarzu szczepień...Czemu szczepienie w rączkę?
My mamy zawsze w nóżkę:tak:Coś zakręcona dzisiaj jestem.....

U nas też pogoda beznadziejna....deszcz,deszcz,deszcz.....

Do góry