matkaniewariatka
Fanka BB :)
Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co?!?!?!?Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
ale ze jak???Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
Ale, ze za co ? Dlaczego ?Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
co???Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
To mój 5 dpo dziś, dziewczyny dawno tak nie miałam… ledwo na nogach stoję. No idę i zasypiam. Jakby mi pościelić coś na chodniku to Kima od razu. Kładzie mnie momentalnie![]()
mam tak samo .To mój 5 dpo dziś, dziewczyny dawno tak nie miałam… ledwo na nogach stoję. No idę i zasypiam. Jakby mi pościelić coś na chodniku to Kima od razu. Kładzie mnie momentalnie![]()
jak to ?Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
kurna aż mi głupio ze pogoda piekna a ja w łóżku. Ledwo z psem się wyczlapalam. Dramat.mam tak samo .