reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Mam jeszcze jedna pannę na wydaniu jak by co 🙈
No nie wytrzymię XD 67F29EF4-CC77-4554-A667-23C2C65447F3.jpeg

reklama
Gratuluję! 😍 Trzymam kciuki za przyrosty!
U mnie labrawczarek :D faktycznie szuka kontaktu ze mną i z mężem, ruch umiarkowany, wiadomo chodzimy z nią na spacery ale to nie husky czy terrier :)
Ja miałam kiedyś mieszańca labladora i nie mógł długo zostawać sam w domu bo demolował wszystko z nudów. Moja miłość, ale goldenki trochę bardziej pasują do mojego usposobienia i chyba zmienię swój typ :)
Hej 👋 co może być powodem niskiego progesteronu ? Kilka ostatnich cykli było stymulowanych i monitorowanych. Progesteron 7 dni po owulacji w okolicach 14 ng (norma 1.2-15,9). W tym cyklu owulacja potwierdzona monitoringiem, dwa pęcherze około 22-23 mm. Lekarz był zadowolony, 17 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Wynik progesteronu z 24 dc tylko 7,7 ng
:(

Gdzie może leżeć problem ?
Myślę że jeśli chodzi o ostatnie badanie to mogłaś zrobić ciut za wcześnie i ten poziom mógł dopiero zacząć wzrastać. Poza tym progesteron jest pulsacyjnie wydzielany w ciągu dnia i nawet jednego dnia mogą być różne poziomy. A miewasz jakieś plamienia?
Dziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04 😭
Whaaaat :O Widziałam że była mniej aktywna, ale myślałam że się obraziła na apkę... Kurczę może to jakaś starsza sprawa, o co może chodzić :O

Gratuluję! 😍 Trzymam kciuki za przyrosty!

Ja miałam kiedyś mieszańca labladora i nie mógł długo zostawać sam w domu bo demolował wszystko z nudów. Moja miłość, ale goldenki trochę bardziej pasują do mojego usposobienia i chyba zmienię swój typ :)

Myślę że jeśli chodzi o ostatnie badanie to mogłaś zrobić ciut za wcześnie i ten poziom mógł dopiero zacząć wzrastać. Poza tym progesteron jest pulsacyjnie wydzielany w ciągu dnia i nawet jednego dnia mogą być różne poziomy. A miewasz jakieś plamienia?

Whaaaat :O Widziałam że była mniej aktywna, ale myślałam że się obraziła na apkę... Kurczę może to jakaś starsza sprawa, o co może chodzić :O
To syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż ona :) BDB665F7-DB0A-4CB4-B6B7-4428ACC7F74A.jpeg

To ten w tle :D

To syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż ona :) Zobacz załącznik 1387326

To ten w tle :D
marzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska😉

reklama
marzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska😉
tez miałam, ale uznałam ze coś trzeba w życiu zmienić 😁 tak oto mam rocznego beagla i to był najlepszy wybor w życiu

Do góry