Moonstone
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!Mam wynik![]()
Ja miałam kiedyś mieszańca labladora i nie mógł długo zostawać sam w domu bo demolował wszystko z nudów. Moja miłość, ale goldenki trochę bardziej pasują do mojego usposobienia i chyba zmienię swój typU mnie labrawczarekfaktycznie szuka kontaktu ze mną i z mężem, ruch umiarkowany, wiadomo chodzimy z nią na spacery ale to nie husky czy terrier
![]()
Myślę że jeśli chodzi o ostatnie badanie to mogłaś zrobić ciut za wcześnie i ten poziom mógł dopiero zacząć wzrastać. Poza tym progesteron jest pulsacyjnie wydzielany w ciągu dnia i nawet jednego dnia mogą być różne poziomy. A miewasz jakieś plamienia?Hejco może być powodem niskiego progesteronu ? Kilka ostatnich cykli było stymulowanych i monitorowanych. Progesteron 7 dni po owulacji w okolicach 14 ng (norma 1.2-15,9). W tym cyklu owulacja potwierdzona monitoringiem, dwa pęcherze około 22-23 mm. Lekarz był zadowolony, 17 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Wynik progesteronu z 24 dc tylko 7,7 ng
![]()
Gdzie może leżeć problem ?
Whaaaat :O Widziałam że była mniej aktywna, ale myślałam że się obraziła na apkę... Kurczę może to jakaś starsza sprawa, o co może chodzić :ODziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
Ja moją też. Po charakterystycznym: miii!faktycznie podobne sątylko moja poznam zawsze i wszędzie
![]()
o jaaaa!No nie wytrzymię XDZobacz załącznik 1387322
To syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż onaGratuluję!Trzymam kciuki za przyrosty!
Ja miałam kiedyś mieszańca labladora i nie mógł długo zostawać sam w domu bo demolował wszystko z nudów. Moja miłość, ale goldenki trochę bardziej pasują do mojego usposobienia i chyba zmienię swój typ
Myślę że jeśli chodzi o ostatnie badanie to mogłaś zrobić ciut za wcześnie i ten poziom mógł dopiero zacząć wzrastać. Poza tym progesteron jest pulsacyjnie wydzielany w ciągu dnia i nawet jednego dnia mogą być różne poziomy. A miewasz jakieś plamienia?
Whaaaat :O Widziałam że była mniej aktywna, ale myślałam że się obraziła na apkę... Kurczę może to jakaś starsza sprawa, o co może chodzić :O
No mowie, jak Opal, nawet serduszko się zgadza (z tym że Opal ma bure a twoja chyba czarne?) Zaginiona bliźniaczkaPowiedzcie mi co Wam ta łatka przypomina![]()
na chyba takNo mowie, jak Opal, nawet serduszko się zgadza (z tym że Opal ma bure a twoja chyba czarne?) Zaginiona bliźniaczka![]()
marzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniskaTo syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż onaZobacz załącznik 1387326
To ten w tle![]()
tez miałam, ale uznałam ze coś trzeba w życiu zmienićmarzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska![]()