No wlasnie.poa wlosy@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami![]()

Werka zamieniamy sie za dzieci?moja dzis to masakra ciagle na nie ide na spacer moze ktos kupi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie.poa wlosy@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami![]()
Ja właśnie na spacerze. Wczoraj ten czort znów miał padaczkęNo wlasnie.poa wlosy
Werka zamieniamy sie za dzieci?moja dzis to masakra ciagle na nie ide na spacer moze ktos kupizeby ida no i dzis sobota...
A moze on kolki ma?Ja właśnie na spacerze. Wczoraj ten czort znów miał padaczkę![]()
Ja bym dala,gdyby juz nic nie chcial pic i byl kompletnie odwodnionyno tak w sumie starszemu dziecku mozna. Ale tak roczniakowi to bym coli nie dala![]()
Może maA moze on kolki ma?
To pozostaje odliczac dni i tygodnie do konca 4 moesciaca ale juz po 3 powinno byc znacznie lepiejMoże ma.
Nie bo zdjęcia w niedzielę biw zdążyłam zrobić. I tak chodzę w kitce. Jutro rano spróbuję cis wymodelować@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami![]()
A ja dziś usiłuje sprzątaćJa dzisiaj zrobiłam sałatkę w 5 minutsuper, smaczna i zdrowa. Czerwona cebulką posiekaną 4 ogórki kiszone w kostkę. Tuńczyk z puszki x 2, kukurydza, białą fasola i majonez do tego zioła.