chciałam najpierw 3w1 ale u nas w Szczecinie wczoraj w Bobolandzie były targi. Ja jak tam weszłam to bym wszystko wzięła najchętniej te ciuszki wózki i resztęWidze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle
Podeslij co wybraliscie![]()
reklama
Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.Widze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle
Orchidea33
Fanka BB :)
Bardzo ladnyWózek coś w tym stylu kolor taki jak tu
Orchidea33
U mnie fotelikiem maz sie zajmujeA tu nazwa fotelika i i tej bazy
nieagatka
ja moge polecic z czystym sercem cybex balios s. Fotelik mialam maxi cosi po starszej, dolupilismy adaptery zeby mozna bylo mocowac do cybexa i gitWidze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle
nieagatka
mialam dokladnie ten dla obu corek i polecamA tu nazwa fotelika i i tej bazy
Orchidea33
Dobrze wiedzieć! Ja właśnie zaczelam czytac o wozkach i sie zastanawialam wlasnie nad 2w1. Nawet wczesniej myslalam o 3w1 ale maz twierdzi, ze lepsze foteliki sa osobno kupowane. Ja bardziej myslalam o kwestii- co jak zasnie dziecko w samochodzie. Latwiej je zanieść do domu w foteliku.Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.
Czyli z tego co mowisz to gondola osobno, a pozniej jak bedzie trzeba to spacerowka osobno. Podobno spacerowki kupowane osobno sa lzejsze.
reklama
nieagatka
tylko tylemU mnie fotelikiem maz sie zajmujepowiem szczerze, ze nawet nie spodziewałam sie, ze juz zacznie sie rozgladac za fotelikiem. Ostatnio mnie zaskoczyl jak zaczal mowic jaki fotelik najlepszy i czy przodem czy tylem
![]()