Carolina123
Fanka BB :)
wiem, wiemEj No, ale staram się jak mogę XD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, wiemEj No, ale staram się jak mogę XD
Ja się nie udzielam jakoś często, ale czytam, choć czasem po kilku dniach dopiero. Myślę, że każda z nas czasem ma takie dni że coś innego zajmuje głowę. Ja też się urządzam, zmieniam całe swoje życie, przeprowadzę się niedługo, tylko ta jedna diametralna zmiana nie przychodzi .....nie wiem jak Wy, ale ja zauważyłam na forum brak kilku dziewczyn. Zarówno tych z banem, jak i tych remontujących, tych wstrzymujących etc![]()
nie strasz. Ja zamierzam zmienić a nawet przywrócić swoje całe życie do góry nogami. I mam nadzieję, że ta diametralna zmiana na którą czekam też przyjdzie .Ja się nie udzielam jakoś często, ale czytam, choć czasem po kilku dniach dopiero. Myślę, że każda z nas czasem ma takie dni że coś innego zajmuje głowę. Ja też się urządzam, zmieniam całe swoje życie, przeprowadzę się niedługo, tylko ta jedna diametralna zmiana nie przychodzi .....
Nawet dla ciebie nie zrobię z labrawczarka hotdoga, przepraszam XDwiem, wiemgodnie zastępujesz całe towarzystwo
ale wiesz można zastąpić jedną czy dwie osoby a tu jednak jest do ogarnięcia trochę większa ilość
no i nie oszukujmy się masz piękne koty, ale nie psa hod-doga
![]()
na pewno ? Może jeszcze to rozważysz ?Nawet dla ciebie nie zrobię z labrawczarka hotdoga, przepraszam XD
ale jaka postawa. Aż na sam widok wiem co myśliMogę jedynie wysłać jej zdjęcie ze spaceru Zobacz załącznik 1389027
Tak właśnie syn traktuje matkę która go wykarmiłaale jaka postawa. Aż na sam widok wiem co myślipiłka jest moja - spadaj
![]()
no nie ? Powiedziałabym nie nauczyłaś kultury. Ale z tego co kojarzę mama jest Twoja, syn- rodziców ? Czy coś pokreciłam?Tak właśnie syn traktuje matkę która go wykarmiła![]()