reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Goście pojechali!!!
Ufffffffff.... Nareszcie!!!
A ja tak padam ze zmęczenia.... Nawet Zuzka mnie nie kosztuje tyle energi co moja "cudna" wiecznie niezadowolona siostra z nadzwyczaj rozpuszczoną trzyletnią córeczką. DOOOOOŚĆ!!! I nigdy więcej!

Pozdrawiam Was wszystkie i udaję się na spoczynek....;-)​

reklama
Witam
Nocka jak zawsze ... :tak: czyli nie najlepsza.

Wczoraj bylismy z Kacperkiem na imprezie u znajomych (oni maja córeczkę 8 miesięcy) > Kacper wyciągał do niej rączki gadał a ona patrzyła i co jakiś czas popłakiwała ;-). Kacper jest bardzo towarzyski ale chyba Liwi (tak ma na imię nie wiem czy tak to sie pisze:tak:) to nie pasowało hihih.
Dzis pogoda lipna fuuuu, a mieliśmy iść na grilla do innego znajomego no ale cóż pogoda nie sprzyja niestety.

Wczoraj jeszcze byliśmy na zakupach i mężulek kupił mi książkę 'Adobe Photoshop CS3 Oko w Oko" (już na urodzinki co prawda one dopiero 30 kwietnia ale co tam hihi) a z książki ciesze sie jak małe dziecko hihi każda wolna chwilę spędzam na Photoshopie CS3 i juz nawet coś tam mi wyszło hihih.

witajcie Wrocławianki :-D

melduję się z Sulechowa :tak: już rozpakowani i chyba zadomowieni ;-) Antonek pierwszą noc przespał z nami, bo zmarzł :olleyes2: ale dzisiaj ładnie w łóżeczku już pospał :tak: wstaliśmy tradycyjnie po 6 :laugh2: popilnowałam go do pierwszej drzemki i razem z nim wskoczyłam do łóżka :zawstydzona/y: wstałam 30 minut temu :zawstydzona/y: 3 godzinki po Antonku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzwonili do mnie z Krakowa i mam przesunięcie o jeden dzień :rolleyes2: tzn. w Krakowie mam być we wtorek ;-) a do pracy nie mogę pójść póki umowy w Krakowie nie podpiszę :laugh2: czyli poniedziałek mam jeszcze wolny :-D cudnie ;-)

no, tyle na razie ;-) muszę ponadrabiać zaległości póki moi mężczyźni są na spacerze ;-)

miłego dnia, weekendu ;-)

WITAM WAS KOCHANE!!!!!

POGODA DO BANI ALE MOZE BĘDZIE LEPIEJ:tak:

KRYSTIANEK MA SIE JUZ CIUT LEPIEJ ALE URZADZA AWANTURY PRZY ZAKRAPIANIU NOSA I INHALACJACH , ALE ZA TO ANTYBIOTYK ŁYKA JAK CZEKOLADE!!!!! DOBRE I TO
A CO U WROCŁAWIANEK???

My zaraz do nefrologa, a macie jakieś namiary na dobrego laryngologa? może byc prywatnie.

Beti ja coś słyszałam że dobrych laryngologów mają na Długosza w Medycznym Centrum Laryngologicznym, chyba taka nazwa, dokładnie nie pamiętam. Ale poszukaj w necie napewno znajdziesz dokładniejsze informacje.​

Wczoraj jeszcze byliśmy na zakupach i mężulek kupił mi książkę 'Adobe Photoshop CS3 Oko w Oko" (już na urodzinki co prawda one dopiero 30 kwietnia ale co tam hihi) a z książki ciesze sie jak małe dziecko hihi każda wolna chwilę spędzam na Photoshopie CS3 i juz nawet coś tam mi wyszło hihih.

No to czekamy na jakieś superowe zdjęcia Kacperka.
A krzesełko do karmienia już wybrane?​

My właśnie dziś kupiliśmy Zuzce nowy fotelik samochodowy. Ależ zadowolona.... Całą drogę jechała z rozdziawioną buzią:-D Takie widoki...​

Gingeros a ja powtarzam się, ale bardzo mi żal że nie udało mi się spotkać z Wami przed wyjazdem:-(
Życzę Ci udanej pracy co byś się nie przepracowywała i swoich własnych czterewch kątów.
Mam nadzieję że nas nie opuścisz...​

Agnieszko dzielna Twoja córa:tak: Moja Zuzka przy każdym szczepieniu bardzo płakała, aż do tej pory ciary mam... Na szczęście wykupiliśmy tą rozszerzoną wersje i i była kłuta niewiele. Następne szczepienie jak będzie miała roczek.​

Kadia dla Krystianka dużo zdrówka.​

Bara podstawy psychologii, tak;-) To pewnie już przejrzałaś nasze umysły:-D

Aneta czy pisałaś o mamie Maxa i Sonke?​

Beti ja coś słyszałam że dobrych laryngologów mają na Długosza w Medycznym Centrum Laryngologicznym, chyba taka nazwa, dokładnie nie pamiętam. Ale poszukaj w necie napewno znajdziesz dokładniejsze informacje.​

No to czekamy na jakieś superowe zdjęcia Kacperka.
A krzesełko do karmienia już wybrane?​

My właśnie dziś kupiliśmy Zuzce nowy fotelik samochodowy. Ależ zadowolona.... Całą drogę jechała z rozdziawioną buzią:-D Takie widoki...​

Gingeros a ja powtarzam się, ale bardzo mi żal że nie udało mi się spotkać z Wami przed wyjazdem:-(
Życzę Ci udanej pracy co byś się nie przepracowywała i swoich własnych czterewch kątów.
Mam nadzieję że nas nie opuścisz...​

Agnieszko dzielna Twoja córa:tak: Moja Zuzka przy każdym szczepieniu bardzo płakała, aż do tej pory ciary mam... Na szczęście wykupiliśmy tą rozszerzoną wersje i i była kłuta niewiele. Następne szczepienie jak będzie miała roczek.​

Kadia dla Krystianka dużo zdrówka.​

Bara podstawy psychologii, tak;-) To pewnie już przejrzałaś nasze umysły:-D

Aneta czy pisałaś o mamie Maxa i Sonke?​

dziś z M byłam w sklepie z dziecięcym asortymentem i oglądaliśmy krzesełka tak na "żywo" bo to zawsze inaczej niż w internecie. Po wypróbowaniu jednak zdecydowaliśmy się na Chicco Polly. Widziałam tez ten z FP ale jak wcześniej z tego co pamiętam napisała mi jedna znajoma jest jakoś tak lipnie zrobiony jak na FP a ten z Chicco wydaje sie być super. Więc niedługo zamawiamy na allegro :tak:. Jeszcze tylko myślimy nad kolorem hmmmm

Czesc kochane
biggrin.gif

U nas wczoraj dzien szybko minal......przed poludniem jazdy....potem zapisalam sie na egzamin - 27.05.

Potem obiadek - potem male zakupki......Potem jak walnięci pojezdzilismy w kolko naszego przyszlego domku - zeby popodziwiac
p.gif

A potem na 19 przyszla niania.....a my z M kolacja na miescie, a potem spotkanko z kolezankami M z bylej pracy z W-wy.....Wrocilismy o polnocy - sama nie wiem jak to wytrzymalam, bo ostatnio jestem nieprzytomna okolo 21
sorry2.gif

A dzis - jedziemy ogladac mebelki i inne potrzebne rzeczy
wink2.gif

Aaaaaa....jeszcze musze sie pochwalic, ze............od dwoch dni Kuba nie je w nocy
biggrin.gif
yes2.gif
....udalo sie jakos to wyregulowac (mam nadzieje
wink2.gif
)....pije mleko przed spaniem....po polnocy jeszcze sie budzi, ale szybko udaje sie go uspokoic...i spi dalej. A nastepne mleko okolo 5-6
biggrin.gif
A okolo 9-10 wsuwa kaszke na 180 ml wody - wiec super extra
biggrin.gif

Aneta czy pisałaś o mamie Maxa i Sonke?
Tak....niestety :-:)-:)-(

Pozdrowionka cieplutkie dla wszystkich

Dzień dobry!!!
Basia już od godziny śpi (a więc niedługo pobudka), ja posprzątałam łazienkę, a M zajmuje się wynoszeniem niepotrzebnych rzeczy z naszego pokoju przechowalni-suszarni, gdzie docelowo mamy mieć sypialnię:tak: Później jedziemy do dziadków-jednych i drugich, a zatem męczący dzień przed nami:-D
Byłam wczoraj na jazdach, całkiem nieźle mi poszło (tak przynajmniej mówił instruktor, a zresztą mi też się dobrze jeździło):tak: No a egzamin już w czwartek:szok:
Zaraz zmykam robić testy na prawo jazdy, coby nie okazało się, że zrobię w czwartek za dużo błędów i nie będę mogła sobie pojeździć;-)

Aneta-zazdroszczę Wam tych zakupów meblowych:tak:
Anielap-jakiej firmy kupiliście fotelik? No a że się bardziej podoba Zuzi to jasne, bo przodem jedzie i wszystko widzi:-)
Kadia-dobrze, że z Krystiankiem już lepiej:happy:
Gingeros-właśnie-szkoda, że już wyjechaliście:sorry2: Życze powodzenia w nowej pracy!;-)
Pusia-to widzę, że Wy taka komputerowa rodzina jesteście-u nas to M umie tylko włączyć komputer, a ja niewiele więcej:-D

reklama
czesc wam wszystkim:tak: dwa dni tak mi zleciały że szok:szok:niby w domu byłam ale troche posprzatałam, pobawiła się z Zuzia i juz po wekendzie:tak:a dzisiaj musze sie pochwalic że Zuzia zrobiła pierwszy raz kupe na nocnik:-D:-D:-D tak sie cieszyłam ona jeszcze za bardzo nie kumała, ale ja tak jej biłam brawo i krzyczałam hura że pózniej nie chciała mi pozwolić jej wywalic:tak::-Dale jakos sie udało;-):-) Anetka najprzyjemniejsze są takie zakupy, wogóle urządzanie domu tylko duzo kasy jest potrzebne:tak::tak:pozdrawiam wszystkie mamy o bobasy Wrocławskie i nie tylko
ps. jedyny ból że Zuzolina coś kaszle, katar ma, i w nocy ją przytyka i budzi a ja noszę:baffled:

Do góry