Ja urodziłam w 38+1. Jeszcze masz trochę czasu ale wiem, że chciałabyś mieć to już za sobą. 17-tego są imieniny to może mała Weroniczka chce poczekać na ten swój dzieńnosz kuwaaaa mówię Ci jeszcze lekarz mój mi nie odpisuje wrócił z urlopu chyba muszę pomoc mu się odnaleźćdziś 38i5
![]()
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No to jeszcze masz czas. Ja tak dokładnie urodziłam. Ale inne trzymali nawet do 41 tygodnianosz kuwaaaa mówię Ci jeszcze lekarz mój mi nie odpisuje wrócił z urlopu chyba muszę pomoc mu się odnaleźćdziś 38i5
![]()
bazylia128
A Monisia ma dzisiaj imieniny huuurrraaaaaJa urodziłam w 38+1. Jeszcze masz trochę czasu ale wiem, że chciałabyś mieć to już za sobą. 17-tego są imieniny to może mała Weroniczka chce poczekać na ten swój dzień![]()
Kiedyś chciałam mieć tak na imię
. Moja siostra też
. Zdrówka psychicznego życzę
A Monisia ma dzisiaj imieniny huuurrraaaaa
nie wkurzaj mnie hahahaha ja mam termin na 15 a Ty jeszcze przedłużasz hahhahaJa urodziłam w 38+1. Jeszcze masz trochę czasu ale wiem, że chciałabyś mieć to już za sobą. 17-tego są imieniny to może mała Weroniczka chce poczekać na ten swój dzień![]()
następnaNo to jeszcze masz czas. Ja tak dokładnie urodziłam. Ale inne trzymali nawet do 41 tygodnia![]()
Ja miałam po kilka sztuk (8-10) każdego rodzaju ubranka rozmiaru 56. Mniejszego rozmiaru nie miałam. Z rozmiarem 62 już poszalałam i miałam po 20 sztuk albo więcej każdego rodzaju ubranka. Lepiej mieć za dużo ciuszkow niż co drugi dzień praćDziewczyny, wy na czasie... podpowiedzcie ile i co i jakie rozmiary trzeba szykować na wyprawkę?
Aha, mój Kajtek dość długo był ubieramy w same pajacyki bo się bałam mu założyć body przez głowę
Wszystkiego najlepszegoA Monisia ma dzisiaj imieniny huuurrraaaaa
reklama
motylek24
HahaJprdl, jak ja się cieszę że nie mam zarodków