reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ja znowu wpadam tylko na moment. Nie mam teraz szans czytać co tam u Was, przepraszam.
U nas na froncie chorobowym nieciekawie. Oskar po wyjściu ze szpitala zaczął wymiotować i mieć biegunkę. Trzyma go już od soboty. Ciągle mu daję pić żeby się nie odwodnił, on co jakiś czas wymiotuje i robi wodniste kupki :-( a poza tym śmieje się, bawi i wygląda na bardzo zadowolonego.
Idę dzisiaj do lekarza, zobaczę co mi powie.
No i wychodzi że Oskar zastosował broń biologiczną: podobne objawy miałam już ja, mój mąż i moja mama
A przez to wszystko nie wracam jutro do pracy.
U nas na froncie chorobowym nieciekawie. Oskar po wyjściu ze szpitala zaczął wymiotować i mieć biegunkę. Trzyma go już od soboty. Ciągle mu daję pić żeby się nie odwodnił, on co jakiś czas wymiotuje i robi wodniste kupki :-( a poza tym śmieje się, bawi i wygląda na bardzo zadowolonego.
Idę dzisiaj do lekarza, zobaczę co mi powie.
No i wychodzi że Oskar zastosował broń biologiczną: podobne objawy miałam już ja, mój mąż i moja mama

A przez to wszystko nie wracam jutro do pracy.

gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Doti szkoda mi Twojego maluszka i zycze duzo zdrowka dla niego,a Ty kobito wypoczywaj i bardzo dobrze ze jutro wolne.
A ja zapomnialam wczesniej napisacze nauczylismy mala kosi-kosi,papa na pozegnanie i jak powiemy nie to kreci glowka - nie nie nie tak slodko.
A ja zapomnialam wczesniej napisacze nauczylismy mala kosi-kosi,papa na pozegnanie i jak powiemy nie to kreci glowka - nie nie nie tak slodko.
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Zostawic was na jeden dzien a tu juz 10 stron napisanych
.Nie da sie za wami zadazyc.
Doti zycze duzo zdrowka dla was.
A ja dostala @ wczoraj i normalnie mam wrazenie ze mi kregoslu peknie.Wzielam juz No-spe mam nadzieje ze mi zaraz przejdzie.Postaram sie ponadrabiac wczorajszy dzien.
Buzka dla wszystkich

Doti zycze duzo zdrowka dla was.
A ja dostala @ wczoraj i normalnie mam wrazenie ze mi kregoslu peknie.Wzielam juz No-spe mam nadzieje ze mi zaraz przejdzie.Postaram sie ponadrabiac wczorajszy dzien.
Buzka dla wszystkich
Adaś też tak robi, ale jeszcze "przybija piątkę"

Nie kręci tylko główką, muszę go też tego nauczyc
I nie poszliśmy na spacerek, strasznie zimny wiatr wieje.
reklama
Dziewczyny mam pytanko,czy pomożecie mi w glosowaniu na zdjęcie na okładkę dla mojego Smyka????
Pierwszy etap przeszłam,czyli Redakcja wybrała z tygodnia moje zdjęcie,potrzebne głosy na miesiąc!!!!
Podaję linka żr zdjątko mi się zakwalifikowało....teraz Olcię
Zdjęcie Twojego dziecka na stronie Babyonline.pl - Strona 10 - Forum Polki.pl
Pierwszy etap przeszłam,czyli Redakcja wybrała z tygodnia moje zdjęcie,potrzebne głosy na miesiąc!!!!
Podaję linka żr zdjątko mi się zakwalifikowało....teraz Olcię

Zdjęcie Twojego dziecka na stronie Babyonline.pl - Strona 10 - Forum Polki.pl
Podziel się: