reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nikogo nie ma, bo wszystkie na spacerku. Adaś mi usnął jak wyłam w wc i teraz smacznie spi, jak się obudzi to pójdziemy po Maję do przedszkola.

reklama
klavell u nas nigdy Adaś tak długo nie spał za dnia. Ale niech dziewczę się wyspi to najlepsze lekarstwo teraz dla niej - się wyspac:-):-):-):-)

Ja znowu wpadam tylko na moment. Nie mam teraz szans czytać co tam u Was, przepraszam.
U nas na froncie chorobowym nieciekawie. Oskar po wyjściu ze szpitala zaczął wymiotować i mieć biegunkę. Trzyma go już od soboty. Ciągle mu daję pić żeby się nie odwodnił, on co jakiś czas wymiotuje i robi wodniste kupki :-( a poza tym śmieje się, bawi i wygląda na bardzo zadowolonego.
Idę dzisiaj do lekarza, zobaczę co mi powie.
No i wychodzi że Oskar zastosował broń biologiczną: podobne objawy miałam już ja, mój mąż i moja mama :baffled:

A przez to wszystko nie wracam jutro do pracy. :sorry2:

Doti szkoda mi Twojego maluszka i zycze duzo zdrowka dla niego,a Ty kobito wypoczywaj i bardzo dobrze ze jutro wolne.

A ja zapomnialam wczesniej napisacze nauczylismy mala kosi-kosi,papa na pozegnanie i jak powiemy nie to kreci glowka - nie nie nie tak slodko.

Zostawic was na jeden dzien a tu juz 10 stron napisanych:szok:.Nie da sie za wami zadazyc.
Doti zycze duzo zdrowka dla was.

A ja dostala @ wczoraj i normalnie mam wrazenie ze mi kregoslu peknie.Wzielam juz No-spe mam nadzieje ze mi zaraz przejdzie.Postaram sie ponadrabiac wczorajszy dzien.

Buzka dla wszystkich

A ja zapomnialam wczesniej napisacze nauczylismy mala kosi-kosi,papa na pozegnanie i jak powiemy nie to kreci glowka - nie nie nie tak slodko.

Adaś też tak robi, ale jeszcze "przybija piątkę":tak:

Nie kręci tylko główką, muszę go też tego nauczyc

I nie poszliśmy na spacerek, strasznie zimny wiatr wieje.

reklama
Do góry