reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

W pokoju małego mamy 22stopnie wg mojej teściowej mroże dziecko bo ona jak napali to jest prawie 40 stopnitaki upał. Ale naturalnie nie odzywam się tylko sprytnie zakręcam ogrzewanie w pokoju. Ona się smaży a my nie :-)

Staram się go nie przegrzewać :-) na noc ubieram go w body z dłg rękawem koszulka i śpiochy tyle tylko.

My mamy w pokoju 21 stopni a na noc ubieram mu tylko cieniutkiego pajaca i nic więcej.

reklama
Witajcie kochane:-):-)
Przepraszam ale tak sie dzisiaj rozpisałyście że ja chyba nie będę w stanie tego nadrobić:sorry2:
muszę zrobic obiad, pranie no i trochę odpocząć po pracy:laugh2::laugh2:

odwiedziłam NK i dodałam kolejne zdjęcia, ale mi się ta nasza galeria podoba:-D tylko jeszcze nie dodałam zdjęcia swojej córeczki ach jaka ze mnie nie dobra mama...
a i mam do Was pytanko bo zakładałyśmy tę stronkę z myślą o mamach z września 2007 a mi przysłała zdjęcie dziewczyna której synek urodził się w 2006 i tak się zastanawiam czy dodać jej zdjęcie??

a i muszę Wam jeszcze napisać że przyszło dzisiaj zaproszenie na NK od Andrzeja Leppera - kurcze to ja nie wiedziałam że on we wrześniu rodził muszę zacząć oglądać wiadomości:tak:

odwiedziłam NK i dodałam kolejne zdjęcia, ale mi się ta nasza galeria podoba:-D tylko jeszcze nie dodałam zdjęcia swojej córeczki ach jaka ze mnie nie dobra mama...
a i mam do Was pytanko bo zakładałyśmy tę stronkę z myślą o mamach z września 2007 a mi przysłała zdjęcie dziewczyna której synek urodził się w 2006 i tak się zastanawiam czy dodać jej zdjęcie??
Właśnie się zastanawiałam co ona u nas robi skoro jest mamą z września 2006 mi się wydaje że jak mamy z 2007 to tylko te mamy powinny być no ale to tylko moja opinia i oczywiście zgodzę się ze zdaniem większości.

Przepraszam ale tak sie dzisiaj rozpisałyście że ja chyba nie będę w stanie tego nadrobić:sorry2:
muszę zrobic obiad, pranie no i trochę odpocząć po pracy:laugh2::laugh2:

O co chodzi z ta nasza NK bo ja chyba nie w temacie jestem czy co??

Wlasnie zauwazylam a Galerii NK fotki jakiegos dwultka. a poza tym doszly chyba inne nie-BBmamy...ale spoko! wazne zeby trzymac fason - mamy, wrzesniowe i 2007.Mysle ze to podsyawowy warunek.

reklama
Asiu to zdjęcie Julii, które dodałaś a później usunełaś było cudne!!!

Nie chciałam tego pierwsza pisać, ale ja również uważam, że skoro wrześniowe mamy 2007 to tylko 2007r, ale jak innym to nie przeszkadza to oki :D

Do góry