Moonstone
Moderator
Omg, a co to za zamokły słodziak?A patrz na toZobacz załącznik 1400780
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg, a co to za zamokły słodziak?A patrz na toZobacz załącznik 1400780
Psisynuś mamusiOmg, a co to za zamokły słodziak?
Kocham wszystkie psy świata <3Psisynuś mamusia tak poważnie to niecałe 2kg yorka
![]()
"A może Wy nie wiecie jak to sie robi?"ja tez to wiem, ze chcą dobrze , ale od jakiegoś czasu wiem tez ze nie można pytać o ciąże dzieci itp bo to tematy trudne i nie ukrywam ze dostaje wkur*a ostatnio na takie pytania .
mało tego
kiedyś wyszłam z wesela bo tak rodzinka mojego starego na mnie najechała "no bierzcie się "! " czasu wam nie szkoda? do roboty raz dwa i jest " pytania kiedy i kiedy . nie wytrzymałam ciśnienia walnęłam kielicha i poszłam i cholerę
to tez teraz wam mówię ze teoria "raz dwa " nie działa![]()
A ja mam 3 pryszcze na szyi ! Miala tak któraś?Śmierdzą mi moje ukochane pomidory i właśnie zwymiotowalam, czy to już cionsz?a tak serio to czuję się jakby mnie czołg rozjechał, chce mi się rzygac i jestem nieszczęśliwa
![]()
Co za apka lub zegarek?
Garmin vivoactive3 a apka Garmin connect. Kupiłam ten zegarek chyba rok temu chyba przy jakimś zaćmieniu, zapłaciłam za niego chyba z tysiąc złotych i nie używam, bo na cholerę mi wiedzieć ile dziennie zrobiłam kroków? Służy mi teraz jako licznik do roweru bo nikt go nie chce odkupićCo za apka lub zegarek?![]()
O Ty ! Zaszalałaś! Ja coś czuję zakwasy jutro