reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja ubieram go na dwór w rajstopki buciki spodenki body cienka bluzeczka + kurtka wiosenna i czapka też wiosenna.:tak:

Monia kamień z serca Wam spadł, co?????

Kasia ta bluzeczka Adasia była 3 lata temu w jakieś gazecie .Fajna prawda:-)

Myslę, że powinny byc tylko na NK dzieci z 2007 roku, ale dostosuje się do większości.;-)

Dzis jednak z romantycznej kolacji nici. Ślubny do późna w lesie z tatą był, ja wyrąbana, dzieciaki mi na głowę o mało nie weszły, aż się popłakałam:baffled: a i do tego wszystkiego J dostał mandat za przekroczenie prędkości, I TO MNIE DOBIŁO - 400zł. poszło sie- przepraszam, jebac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to mamy romantycznie dziś:baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dzieciaczki wracajcie do zdrowia:-):-):-):-):-):-)

reklama
hejka
mój ślubny w pracy na noc a ja dostałam @ w 24 dniu cyklu totlny zonk nie wiem o co chodzi ale lepiej ją mieć niż na nią czekać, eh
Agulka to nie ciekawie z tym mandatem u nas to B zawsze wy.łapuje takie sumki, i nie raz mieliśmy pokrzyżowane z tego powodu plany ale jakoś to będzie
ja swoim dzieciom ubieram rajtuzy pod spodnie ale od jutra Szymkowi już nie założe bo dziś u nas było super ciepło że w krótkim rękawku można bło chodzić ale Wiki będzie nosiła bo te spodenki i tak się jej ciągle podnoszą a nieznosze golutkich nózek i od niedzieli nie zakładam małej wiosennej kurteczki ale czapa wiosenna musi być
a ja dzisiaj wyżyłam się w ogródku dosiałam warzywka i zajełam się kolejną rabatką z truskawkami

Dzis jednak z romantycznej kolacji nici. Ślubny do późna w lesie z tatą był, ja wyrąbana, dzieciaki mi na głowę o mało nie weszły, aż się popłakałam:baffled: a i do tego wszystkiego J dostał mandat za przekroczenie prędkości, I TO MNIE DOBIŁO - 400zł. poszło sie- przepraszam, jebac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to mamy romantycznie dziś:baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dzieciaczki wracajcie do zdrowia:-):-):-):-):-):-)
no to pech...ale co sie odwlecze to nie uciecze hehe:tak:
a ja mam szczescie do mandatow...moze dlatego zem 'baba'...wiele razy widzialam lizaka lub namierzona 'suszarke' ale udawalo mi sie wynegocjowac najnizszy wymiar kary! albo poprzestac na wysluchaniu pouczenia!

Dzień dobry wszystkim śpiochom. Wstawajcie już, [piękna pogoda za oknem, wiosna przyszła ( u mnie w końcu);-)
Gdzie wszystkie jesteście???????:-):-):-):-):-)

Witam z rana w okropny ponury poranek!!!!! :wściekła/y: Jest tak brzydko i ponuro :wściekła/y: i nici ze spacerku. Umówiłam się ze znajomą na wspólny spacerek z dzidziuchami i nici.

Agulka 400zł mandat auć:-( to musiało boleć.

Moniu 75zeta na jedną tabletke toż istana zbrdnia!!!!

No to dziewczyny ja ubieram małego tak samo tylko kurteczke jak jest ciepło zstępuje sweterkiem. A na allegro licytuje teraz zestaw bluza, sweterek + wiatrówka za hmmm 5 zł może się uda :-) i sweterek za 3,70. Kupiłam mu też dziś 3 czapeczki z H&M za 12zł :-) kapelusiki na wisona, lato, capeczka safari + gratis bandamka.

oj Hanifke nadal trzyma luzna kupka ze sluzem zwracanie katarek i w nocy pojawila sie goraczka 38,7 podalam jej nurofen i goraczka spadla
Nie ma apetytu podaje jej tylko duzo wody i herbatki no i w nocy wypila 2x100 ml mleczkacaly czas spi wstala o 8:00 pol godziny marudzila plakala tak jakby ja cos bolalo i teraz sie zastanawiam czy to nie przypadkiem zabki sie wyzynac zaczynaja???
i mam do was pytanie czy to normalne ze ona tak caly czas spi???
i czy na biegunke i zwracanie moge przygotowac jej marchwianke??? jak tak to prosze kochane powiedzcie mi jak mam ja zrobic i podawac

Klavell, jeżeli Hanifka ma biegunkę i wymioty to przede wszystkim duużo jej dawaj pić, żeby się nie odwodniła. W małych dawkach, ale często (np po łyżeczce co kilka minut). Nie wiem jak się robi marchwiankę, ale u nas w aptece można kupić ORS200 z Hippa - to jest taki kleik marchewkowo-ryżowy przeciw biegunce i uzupełniający utracone w organiźmie płyny. Sądzę, że u was też to powinno być dostęne.
Na biegunkę pomaga też podanie probiotyku. Pamiętam, że już kiedyś o tym pisałyśmy i spekulowałyśmy jak to może się nazywać w Niemczech. Nam to najbardziej pomogło. Wczoraj dałam małemu i dzisiaj już kupka normalna :-) Ufff, może już w końcu będzie dobrze. Ale jedzenia to mu chyba jeszcze dzisiaj nie dam..

reklama
Dzień dobry:) u nas też piękny dzień:-D słońce i zero wiatru więc pewnie cieplutko
Klavell - ja bym jednak zabrała ją do lekarza, zwłaszcza ze gorączka była dosyć wysoka....

Do góry