Mmiiaa
Fanka BB :)
Tylko ja tu nie przepadam za maczkiem?Ojeeeju! Też będę właśnie żreć maczka i popijam piwkiem!![]()
Sista!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ja tu nie przepadam za maczkiem?Ojeeeju! Też będę właśnie żreć maczka i popijam piwkiem!![]()
Sista!
Ja też nie przepadam. Muszę być albo pijana albo bardzo głodna na trasie Wrocław - WarszawaTylko ja tu nie przepadam za maczkiem?jak juz to kfc, tylko frytki z mc
![]()
ja najbardziej lubie Burger Kinga albo pizzę hutJa też nie przepadam. Muszę być albo pijana albo bardzo głodna na trasie Wrocław - Warszawa![]()
Ja frytunie z mc uwielbiam, ale jak są ciepłe.Tylko ja tu nie przepadam za maczkiem?jak juz to kfc, tylko frytki z mc
![]()
Nigdy nie jadlam burger kingaMi n B Gg Wy
ja najbardziej lubie Burger Kinga albo pizzę hut![]()
W BK maja najlepsze frytki. Takie jakby belgijskie. I nie pytajcie mnie co znaczy Mi n B Gg Wy XDNigdy nie jadlam burger kingaa pizze kocham całym
![]()
Pomyslalabym ze tez piłaś ale to nie na miejscuW BK maja najlepsze frytki. Takie jakby belgijskie. I nie pytajcie mnie co znaczy Mi n B Gg Wy XD
jak dla mnie była tak jak zaznaczyło floNo cześćU Nas maraton trwa i wczoraj były seksy trzeci dzień z rzędu, tylko ta temperatura na owu coś nie chce skoczyć
Zmarnujemy materiał, a jak przyjdzie owu to w spermie już nie będzie plemniczków!
![]()