Mmiiaa
Fanka BB :)
Musze wypróbować ten sposób... moze jednak umiem parkować a radio za głośnoMam to samojak scisze radio to lepiej parkuje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musze wypróbować ten sposób... moze jednak umiem parkować a radio za głośnoMam to samojak scisze radio to lepiej parkuje
![]()
Ja mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie poradyw ogóle chcę się z Wami podzielić czymś, może komuś się przyda.
OD półtora miesięca odbudowuje zerwaną barierę hydrolipidową skóry twarzy. Jeśli macie problem z zaczerwienioną, ściągniętą twarzą, warto zainteresować się tematem - u mnie różnica w wyglądzie twarzy jest ogrmona, pierwszy raz od lat nie wstydzę się chodzić bez mejkapu!!
Może rzeczywiście contratiempoJa dziś wciągnę ryż z truskawkami
I ogólnie mam randkę w domu z mężem, będziemy pic alkohol, może jemu coś niezdrowego, i obejrzymy jakiś film. Tylko jaki ?polećcie coś !
o, zapisuję sobie Marrige Stroy na liście do obejrzeniaJa mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie poradyrobiłam kwasy u kosmetologa i nic to nie dało.
Może rzeczywiście contratiempojeśli lubicie dramaty to na maksa polecam Her (z joaquinem phoenixem) albo stary ale super Changeling z a. Jolie. Z kryminałów ja jestem wielka fanka denzela Washingtona wiec polecam wszystko, Man on fire, Fallen, Kolekcjoner kości. A widzieliście Marriage Story? Ten film mocno wbija w kanapę ale jest z tych cięższych. Na komediach za bardzo się nie znam ale hiszpański Toc Toc jest niezły, jest na netflix
![]()
O ja chętnie obejrze marriage story, moze nawet dzisJa mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie poradyrobiłam kwasy u kosmetologa i nic to nie dało.
Może rzeczywiście contratiempojeśli lubicie dramaty to na maksa polecam Her (z joaquinem phoenixem) albo stary ale super Changeling z a. Jolie. Z kryminałów ja jestem wielka fanka denzela Washingtona wiec polecam wszystko, Man on fire, Fallen, Kolekcjoner kości. A widzieliście Marriage Story? Ten film mocno wbija w kanapę ale jest z tych cięższych. Na komediach za bardzo się nie znam ale hiszpański Toc Toc jest niezły, jest na netflix
![]()
Z takich cięższych tez polecam we need to talk about kevino, zapisuję sobie Marrige Stroy na liście do obejrzenialubię takie wbijające w fotel.
Przygotuj sobie chusteczkiO ja chętnie obejrze marriage story, moze nawet dzis![]()
O ten też zapisujęZ takich cięższych tez polecam we need to talk about kevin
Przygotuj sobie chusteczkidla mnie sceny kłótni były tak mocne, ze musiałam sobie robić przerwy jakbym sama brała w nich udział
![]()
jutro będziemy szczęśliwiZ wbijających w fotel wyciskaczy lez polecam jeszcze "Bez mojej zgody" albo francuska "jutro będziemy szczesliwi". Albo taki starszy film "Przebudzenia"