reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell mi sie obiło o uszy, ze banany są dobre na zatwardzenie a nie biegunkę

Banany na bank mogą spowodować zatwardzenie, więc na biegunkę jak najbardziej.

Hruda właśnie bandamka zakłada się ja na głowe czy szyje???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie obcowałam z tym wynalazkiem. Dostane free ową rzecz z dwiema czapeczkami - kapelusikami na wiosne :-)

Czy uważacie, że moge małemu zakłądać takie kapelusiki zamiast czapki???

Zaraz zamieszcze zdjęcia.

I tenisówki :-):tak:
Taki kapelusik myślę,że jest uniwersalny. Tylko uwaga na uszki. A tenisówki świetne.
Dzisiaj teściowa pojechała do miasta ze starszym wnukiem po butki i Matysowi na bank też kupi,bo kazała zmierzyć mu nóżkę.
U nas niby ładnie,ale wieje jak diabli więc siedzimy w domu.
Acha, pocieszę Was... Mój mąż przebija Waszych. W zeszłym miesiącu miał lekką kolizję nie ze swojej winy. Gościu wymusił pierszeństwo i zwiał,a wiadomo tir to nie osobówka i nie wychamowal, poleciał do rowu. Naprawa? Bagatelka niecałe 1400. Obciążyli go i podzielili na 2 raty. Tak więc w kwietniu i maju jesteśmy po 700 w plecy.

reklama
ja juz widzialam kilka takich zdjec na necie i nie sa one prawdziwe. dziecko od swiata oddziela tyle grubych blon, ze nie jest w stanie az tak sie przebic.
klavell- nie czekaj tylko rano pedz do lekarza, zeby sie choroba nie rozwinela i zeby ci sie mala nie odwodnila.
harsh- trzymam kciuki za malego.
agulka- mamy nastepnego 7 miesieczniaka :) gratuluje
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hruda- a ile kosztuja te ksiazeczki?
Cena przesyłki:
20,99 zł + 9 zł (koszt opłaty pocztowej)
Tylko nie wiem czy każda tyle samo czy tylko pierwsza ale fajne właśnie się zastanawiam czy kupić??

Witajcie kochane ja już po pracy
i od razu biore się do odp.:tak::tak:

no to pech...ale co sie odwlecze to nie uciecze hehe:tak:
a ja mam szczescie do mandatow...moze dlatego zem 'baba'...wiele razy widzialam lizaka lub namierzona 'suszarke' ale udawalo mi sie wynegocjowac najnizszy wymiar kary! albo poprzestac na wysluchaniu pouczenia!

W sumie mnie to nie dziwi - oglądałam Twoje zdjęcia na NK i obiektywnie stwierdzam że jesteś śliczna kobietą- i jak tu dać wysoki mandat??:-):-)

ach, jakiej wielkości ma być zdjęcie na NK?

Aniu możesz przesłać nie zmniejszone już poradziłam sobie z programem więc je dostosuje :-D

czesc kochane, dosc dlugo mnie nie bylo, ale mialam najpierw 2 wazne imprezy rodzinne... a pozniej Olaf mi dosc ciezko zachorowal. Az szkoda pisac, jestem wypompowana maksymalnie...

Zostalo nam jeszcze 8 zastrzykow i mam nadzieje, ze w koncu bedzie lepiej.
Mielismy juz zmiane lekow 2 razy i za kazdym bylo gorzej... a wszystko przez to, ze lekarka idiotka podala zle dawki... Malo Olikowi organizmu nie rozwalilam...
Teraz bedzie badany pod kontem celiaki... Moj brat ja mial, rowniez po podaniu zlej dawki leku... Tak wiec jak widzicie za wesolo to nie mamy ;)

ojej to straszne trzymam kciuki za Olafka:-:)-:)-(

Klavel twoje ślicznotki też mi szkoda- mam nadzieje że wszystko będzie ok... a te filmiki z jej udziałem- rewelacja wszystkie obejrzałam:-D:-D

Kasiu widzę że i ty wpadłaś w sidła allegro:-):-) buciki rewelka kapelusiki też:-D

Kochane w kwestii NK to źle mnie zrozumiałyście ja też uważam że powinien być tylko rocznik 2007 ( mama tego maluszka z 2006 jest moim niedpoatrzeniem:zawstydzona/y:)
ale chodzi mi o to czy powinnam przyjmować inne dziewczyny nie z BB?

Hainifka, Olaf duzo zdrowia i wracajcie szybko do sil

Nuska tez jakos nie chce mi sie wierzyc zeby te zdjecia byly prawdziwe. Piete, kolanko czy pupcie widac ale zeby paluszki o chyba juz nie. NIe mniej jednak sa sliczne :tak:

Ja juz po pracy i jestem tak glodna ze konia z kopytami bym chyba polknela. Musze cos upichcic bo zaraz mi sie zoladek przekreci.

i znow goraczka podskoczyla do 38,2 kurczej jutro ide do lekarza dzis nie ma juz szans ale jutro zaraz z rana ide nie bede na nic juz czekac bo dziecko mi sie meczy kochane do was mam jeszcze pytanko co moge do picia procz wody hanifce podawac jakie herbatki podaje rumiankowa co jeszcze moge do jedzenia nic jej dzis nie daje teraz spi jak wstanie tomleczko dac sprobuje z kleikiem przez butle moze wypije

Klavell nie obraź się ale jak by mi dziecko wymiotowało, miało biegunkę i taką gorączkę to ja bym z miejsca pojechała na pogotowie, tym bardziej, że mała dopiero co wróciła z egzotycznego kraju....

Harsharani - niektórzy lekarze to idioci:wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzięję że Olikowi nic nie będzie... Dużo zdrówka,
biedne dzieciaczki tak się muszą męczyć:-:)-(

Jeśli chodzi o zdjęcie to pewnie przeróbka ale powiem Wam szczerze że baaaaaaaaaaardzo brakuje mi brzuszka... normalnie oglądam się za kobietami w ciąży...
często wspominam ten cudowny okres
*wizyty u ginekologa
*szkoła rodzenia
*pierwsze dni w szpitalu z Julią
szkoda że to już za mną, może jeszcze kiedyś....

Klavell nie obraź się ale jak by mi dziecko wymiotowało, miało biegunkę i taką gorączkę to ja bym z miejsca pojechała na pogotowie, tym bardziej, że mała dopiero co wróciła z egzotycznego kraju....:-:)-(

Ja też bym już się udała albo do lekarza albo na pogotowie- chociażby tylko dla upewnienia się że to nic złego...

reklama
klavell dziewczyny maja racje, idz z nia do lekarza, zawsze lepiej dmuchac na zimne. Jesli Hanifka wciaz ma goraczke, to idz i zaznacz, ze dopiero wrocilyscie z wakacji. Ale nie martw sie, jestem pewna, ze to chwilowe, moze to zabki(dziecko wtedy goraczkuje i ma biegunke), ale te wymioty zaprzeczaja temu. Moze cos zjadla i jej zaszkodzilo bardzo?ALe lepiej idz i sie upewnij.

Ja wlasnie mialam zgosci u siebie i teraz ide jakis obiad upichcic. Wpadne wieczorkiem/.

Do góry