reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

no to pech...ale co sie odwlecze to nie uciecze hehe:tak:
a ja mam szczescie do mandatow...moze dlatego zem 'baba'...wiele razy widzialam lizaka lub namierzona 'suszarke' ale udawalo mi sie wynegocjowac najnizszy wymiar kary! albo poprzestac na wysluchaniu pouczenia!

Urok osobisty kochana zadziałał brawo:-)

Dzien dobry braaaadzo:-):-):-)
Bardzo bo pieknie na dworze i wybieramy sie do parku. Mamy sie spotkac z 'blizniakiem' Stacha Adasiem ktory urodzil sie 15 minut wczesniej. I zawsze mam troche nerwa - wiem, wiem nieslusznie - jak opowoiadamy co to nasze chlopaki juz umieja. No zobaczymy, no stress.:sorry2:
Kasiu - przykro mi ze taka pogoda...ale zwykle to wy na poludniu macie ladniejsza a u nas nad morzem to loteria...wiec choc raz niedzwiedzie polnocy maja lepiej;-):-)
Aniu - wszystkiego naj naj dla Dawidka z okazji skonczenia 7 miesiecy!!!
Klavell - na wszelki wypadek jedz do lekarza...a z tym snem to chyba normalne. Przeciez jak my mamy goraczke to tez spalibysmy caly bozy dzien...wiec dzieciaczki chyba tez w ten sposob oszczedzaja sily! No i trzymajCIE sie tam dzielnie!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak: choć raz u nas jest ładnie idziemy na spacerek.

Hruda a ten znajomy"bliźniak" to znajomość ze szpitala? Pytam bo Igor też ma takiego "bliźniaka" o 2 godziny starszego i też się czasem spotykamy.

Klavell mi sie obiło o uszy, ze banany są dobre na zatwardzenie a nie biegunkę
Mi tak samo .

Klavel trzym kciuki aby marchwianka pomogła.

A my idziemy na spacerek tylko troszkę się martwię bo Igor ma jeszcze ten katar i troszkę pokasłuje :-( no cóż pogoda ładna a pediatra mówiła nam że na katar najlepszy jest spacer więc zmykam.

reklama
czesc kochane, dosc dlugo mnie nie bylo, ale mialam najpierw 2 wazne imprezy rodzinne... a pozniej Olaf mi dosc ciezko zachorowal. Az szkoda pisac, jestem wypompowana maksymalnie...

Zostalo nam jeszcze 8 zastrzykow i mam nadzieje, ze w koncu bedzie lepiej.
Mielismy juz zmiane lekow 2 razy i za kazdym bylo gorzej... a wszystko przez to, ze lekarka idiotka podala zle dawki... Malo Olikowi organizmu nie rozwalilam...
Teraz bedzie badany pod kontem celiaki... Moj brat ja mial, rowniez po podaniu zlej dawki leku... Tak wiec jak widzicie za wesolo to nie mamy ;)

Harsh - oj nieweslo, fakt...ale milo ze w tym szale zajrzalas do nas, martwilysmy sie. Powodzenia, zdrowiejcie szybko!!!!
Nuska - tak, to kolega za szpitala...obydwie, choc bylysmy w oddalonych salach porodowych, darlysmy sie w nieboglosy i chyba stad przydzielono bas do tej samej sali na oddziale hehe...hmmm wyslalam ci wiadomosc na priva, dostalas?:sorry2:
Kasia - wspomnialas cos o ksiezeczkach Kubusia Puchatka...czy stad masz takowe?
Klub Ksiazki Kubusia Puchatka

A jesli podobaja ci sie nadruki na koszulkach lub bodziaku to polecam te strone
Prezent dla dziecka, dla chłopaka i dziewczyny
razem 33 zl

alescie naprodukowaly!!!
Hanifka wstala zjadla kilka lyzeczek kleiku ryzowego wypila 50 ml herbatki teraz gotuje jej ta marchew slyszalam tez ze banany pomagaja, goraczka zbita do 36,8 cale sczescie
wracaj do zdrowia malenka!

Agulka-mandat(upssssss)nic milego znam to.A ta suma tez bym sie wkurzyla.
tu sie nie ma co wkurzac tylko trzeba jezdzic wolniej :-p. zreszta mi sie moze dobrze mowi... ;-)

Ja Zuzke ubieram tak samo i myślę że tak jest ok

Doti mam nadzieje że Oskarek już nie długo będzie zdrowy

A moja mam najchętniej ubrała by moją Zuzkę w samą koszulkę krótkie spodenki i ogólnie uważa że przesadzam
moja mama znowu na odwrot- ciagle pyta czy na pewno nie jest mu zimno.
oskarku ty tez zdrowiej szybciutko

Dzis jednak z romantycznej kolacji nici. Dzieciaczki wracajcie do zdrowia:-):-):-):-):-):-)

a u nas kolacja sie udala :tak:. i nie tylko kolacja zreszta ;-)

Wiki będzie nosiła bo te spodenki i tak się jej ciągle podnoszą a nieznosze golutkich nózek
a ja dzisiaj wyżyłam się w ogródku dosiałam warzywka i zajełam się kolejną rabatką z truskawkami
ja tez na razie ubieram rajtuzki i nie zamierzam jeszcze z nich rezygnowac.
i wczoraj tez mielismy popoludnie w ogrodzie. znowu biegalam z kosiarka przez 3 godziny (nie ociagalam sie, tylko mamy taki wielki ogrod) a moj piotrus caly czas siedzial w wozku i bawil sie zaweszonymi misiami! ja to mam zlote dziecko:tak:

wazne zeby trzymac fason - mamy, wrzesniowe i 2007.Mysle ze to podsyawowy warunek.[/quote]
jestem tego samego zdania

My mamy w pokoju 21 stopni a na noc ubieram mu tylko cieniutkiego pajaca i nic więcej.
piotrus tez spi w samym pajacu przy takiej samej temperaturze. choc czasami jest ciut chlodniej.

Swoja droga nie wiem w co te mamy ubieraly te dzieciaczki jak bylo minus 5.
pewnie wogole z nimi nie wychodzily :baffled:

czesc kochane, dosc dlugo mnie nie bylo, ale mialam najpierw 2 wazne imprezy rodzinne... a pozniej Olaf mi dosc ciezko zachorowal. Az szkoda pisac, jestem wypompowana maksymalnie...

Zostalo nam jeszcze 8 zastrzykow i mam nadzieje, ze w koncu bedzie lepiej.
Mielismy juz zmiane lekow 2 razy i za kazdym bylo gorzej... a wszystko przez to, ze lekarka idiotka podala zle dawki... Malo Olikowi organizmu nie rozwalilam...
Teraz bedzie badany pod kontem celiaki... Moj brat ja mial, rowniez po podaniu zlej dawki leku... Tak wiec jak widzicie za wesolo to nie mamy ;)

Harsh o rany trzymam kciuki za małego :tak: oby to nie była celiakia!!!

reklama
Hruda właśnie bandamka zakłada się ja na głowe czy szyje???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie obcowałam z tym wynalazkiem. Dostane free ową rzecz z dwiema czapeczkami - kapelusikami na wiosne :-)

Czy uważacie, że moge małemu zakłądać takie kapelusiki zamiast czapki???

Zaraz zamieszcze zdjęcia.

I tenisówki :-):tak:

Do góry