Anezka11
Fanka BB :)
Do kawusi jak ulałcoooooo? Proszę mi przesyłać Wedlowskie waniliowe, bo to profanacja!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do kawusi jak ulałcoooooo? Proszę mi przesyłać Wedlowskie waniliowe, bo to profanacja!![]()
Ja robiłam testy owu dzień po okresie i wychodziły mi z mocna kreska ale nie pik, przez 10 dni takie wychodziły, kupiłam z innej firmy i druga kreska ledwo widocznaTakiego szalenstwa jeszcze nie pepełniłam XD
Standardowo dwa tygodnie, ja miałam laparo w czwartek, w piątek do domu wyszłam i w poniedziałek już byłam w pracy bo nie chciałam zwolnieniaA czy któraś z was jest mi w stanie powiedzieć ile czasu po laparo jest się na l4?
A czy któraś z was jest mi w stanie powiedzieć ile czasu po laparo jest się na l4?
Jezu, to wszystkie rzeczy, które wymieniłaś mogłyby dla mnie nie istniećw mojej miłości do słodyczy akurat czekolady czy inne batoniki są na jakimś szarym końcu i tego prawie w ogóle nie jem. Ale ja ma niezdrowy pociąg do ciast - szarlotka, brownie, banoffie, drożdżowe z owocami, jakies placuszki czy naleśniki z owocami i masłem orzechowym, mmmmmmm! Mogłabym jesc codziennie. Oczywiście tego nie robię ale moooglabym. Chyba, że już jestem bardzo głodna to wtedy tylko wyrwane rzeczy.
Ja w ogóle dużo jem, wydaje mi się, że jem więcej od starego. Moi przyjaciele wiedza, że jak jesteśmy gdzieś w plenerze i mijają 3h od mojego jedzenia to już się pytają jak sie mamprzestaje to być śmieszne jak nie mam nic przy sobie i nie mam gdzie czegoś kupić. Ile razy się wtedy pokłóciłam ze Starym i to tak na ostro
a potem glukoza wzrasta i mam moralniaka
![]()
Ja jestem chora jak nie mam na chacie rukolio Jezu ja też nie rozumiem ptasiego mleczka w ogóle xD
A poza słodyczami to ponad wszystko nienawidze rukoli. I wkurza mnie, że nastała moda, ze wszystko w knajpach tym posypują![]()
O kurna to az tyle czasu sie goiMi się wydaje, że to zależy od lekarza. Ja nawet po podaniu MTX byłam 3 tygodnie (a wcześniej już też byłam wiec w sumie 2 miesiące L4). A koleżanka z sali miała laparo no niby jednak z usunięciem jajowodu więc bardziej grubo i ona od razu dostała 6 tygodni
Mi sie wydaje ze tez jem wiecej, ale na pewno częściej XD ale z drugiej strony mniejsze porcje zazwyczaj i tak po 3 godzinach zaczyna sie ssaniew mojej miłości do słodyczy akurat czekolady czy inne batoniki są na jakimś szarym końcu i tego prawie w ogóle nie jem. Ale ja ma niezdrowy pociąg do ciast - szarlotka, brownie, banoffie, drożdżowe z owocami, jakies placuszki czy naleśniki z owocami i masłem orzechowym, mmmmmmm! Mogłabym jesc codziennie. Oczywiście tego nie robię ale moooglabym. Chyba, że już jestem bardzo głodna to wtedy tylko wyrwane rzeczy.
Ja w ogóle dużo jem, wydaje mi się, że jem więcej od starego. Moi przyjaciele wiedza, że jak jesteśmy gdzieś w plenerze i mijają 3h od mojego jedzenia to już się pytają jak sie mamprzestaje to być śmieszne jak nie mam nic przy sobie i nie mam gdzie czegoś kupić. Ile razy się wtedy pokłóciłam ze Starym i to tak na ostro
a potem glukoza wzrasta i mam moralniaka
![]()
Duzo zalezy jak mówisz od lekarza. Ja no mialam histeroskopia operacyjna (usuwanie polipa) i mnie wprost zapytali czy chce l4 i na ile. Powiedzialam ze chce i ile mogę maksymalnie dostać. I wypisali 2 tygodnieMi się wydaje, że to zależy od lekarza. Ja nawet po podaniu MTX byłam 3 tygodnie (a wcześniej już też byłam wiec w sumie 2 miesiące L4). A koleżanka z sali miała laparo no niby jednak z usunięciem jajowodu więc bardziej grubo i ona od razu dostała 6 tygodni
Ja miałam laparo w poniedziałek, l4 miałam do piątku, ale ze szpitala powinnam wyjść we wtorek wiec 3 dni l4, wyszłam w poniedziałek o 22A czy któraś z was jest mi w stanie powiedzieć ile czasu po laparo jest się na l4?