Dobra odwiedze szwgierkeBodzia, to jak w dym wal do mnie do IRL. Piękne słoneczko i cieplutko, i nawet nie piździ.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra odwiedze szwgierkeBodzia, to jak w dym wal do mnie do IRL. Piękne słoneczko i cieplutko, i nawet nie piździ.
mniam mniam....pyszna czekoladkaAluska jeszcze się pytasz, jacha jedzta i w szerz rosnijta
![]()
dziękujemy za życzenia :-):-):-)aluśka, milion buziaczków, tysiąc tulaczków i setki usmiechów dla Amandy z okazji ukończenia 5-ciu miesięcy
Sikoreczka to dobrze że już uszko Adrianka nie boliHejo! Wiecie wyszłam z małymi na chwilkę do sklepu i .... już nie poszłam do lekarza. Po przemyśleniu za i przeciw lepiej żebyśmy w tą pogodę w domu posiedzieli. Adriana w sumie tylko rano to uszko bolało i od tej pory spokój, to po co ich ciągac
A jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie
Idę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiemPapa!;-)
Masz rację Madziu. I to będzie wielki ukłon w strone mojej kochanej mamywiesz Martyna to chyba świetny pomysł i sposób na autoterapię i poukładanie wszystkiego jeszcze raz od nowa w głowie![]()
my tez my tez sie dolaczamy do życzonek..aluśka, milion buziaczków, tysiąc tulaczków i setki usmiechów dla Amandy z okazji ukończenia 5-ciu miesięcy
Inna super pomysłMasz rację Madziu. I to będzie wielki ukłon w strone mojej kochanej mamy.
Pochwalę się że początek tej prezentacji wyszedł mi całkiem fajnie
Jak już skończę i będzie się to dało jakoś tu wrzucić to Wam pokażę co stworzyłam
ewcia żebyś szkodna nie była, że na impressce naszej tylko czekolada ;-);-)mnono a tu same słodkości i tyklee czkeolady,,ale ja tam na owoce sie przerzucam,,znowu dieta,,jak codizennie,hehee,od nowa kazdego dnia...
winogrona wsuwam,,pyszotkiii