reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny czy takie wyniki są ok . Niby w normach ale chodzi mi czy można coś poprawić😉

Załączniki

• IMG_20220602_083831.jpg
    IMG_20220602_083831.jpg
    504,6 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_20220602_083119.jpg
    IMG_20220602_083119.jpg
    718,9 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_20220602_081059.jpg
    IMG_20220602_081059.jpg
    502,2 KB · Wyświetleń: 78
No tak, badanie kortyzolu najlepiej wykonać do 2 h po przebudzeniu podobno. Nie zmęczyć się przed badaniem (jedziemy a nie idziemy na piechote) dzień wcześniej warto dobrze się wyspać itp. Trochę jak z prolaktyną. Wogole ja miałam lekko podniesiona prolaktynę i kortyzol i okazało się że jak zbiłam kortyzol to spadła prolaktyna 🤷🏽‍♀️

A jaki to materiał?
A jak zbilas kortyzol?
Ja kocham lumpeksy i mam takie postanowienie że w tym roku nie kupię nic w sieciowkach tylko w lumpeksie, Oprócz butów i bielizny, bo to kupuje nowe 😄 i na razie mi wychodzi.
W Koninie jest taki lumpeks że szok, trochę też drogi jak na lumpeks ale ciuchy sztos, zaraz wrzucę zdjęcia

@krasulka5 dziękuję za obszerną odpowiedź ❤️ spróbuję się do niej umówić zobaczymy co mi doradzi😊
Pewnie tylko skierowanie trzeba mieć do endo niestety 😬

Ja nie, bo kompletnie nie umiem tam nic znaleźć :D tak samo jak np w tk maxx :D a mój stary to tak umie grzebac w takich sklepach, ze szok :D
tez kiedyś nie umiałam szukać. Ale idzie się nauczyć. Raz drugi się pójdzie a potem już z górki. Mnie najbardziej wkurza jak przewale multum wieszaków i nic dla siebie nie znajdę. Dlatego teraz nie chodzę bo szkoda mi czasu. I kiedyś brałam wszystko co mi się podobało. A to będzie fajne np po domu. I nazbierało mi się tyle lumpów że szok. A teraz biorę konkrety nawet jak cenowo wydają mi sie drogawe jak na lumpeks. Ale ja w sieciowkach poza zwykłym czarnym t-shirtem nie znajduje nic dla siebie.

Hej dziewczyny czy takie wyniki są ok . Niby w normach ale chodzi mi czy można coś poprawić😉
Ja myślę że wit d3 mogłaby być wyższa :) chyba od 50 zaczyna się ta dobra

Oj tak tam piękne ciuchy tak samo drożyzna w slesinie tez podobne ciuszki w tym neptunie😬
Tak w Slesinie tez byłam ale tam mi nie po drodze a poza tym Bajlando dużo większe 😄 drożyzna ale i tak taniej niż w sieciowkach jak za tą jakość :)

tez kiedyś nie umiałam szukać. Ale idzie się nauczyć. Raz drugi się pójdzie a potem już z górki. Mnie najbardziej wkurza jak przewale multum wieszaków i nic dla siebie nie znajdę. Dlatego teraz nie chodzę bo szkoda mi czasu. I kiedyś brałam wszystko co mi się podobało. A to będzie fajne np po domu. I nazbierało mi się tyle lumpów że szok. A teraz biorę konkrety nawet jak cenowo wydają mi sie drogawe jak na lumpeks. Ale ja w sieciowkach poza zwykłym czarnym t-shirtem nie znajduje nic dla siebie.
No właśnie ja też nie jestem z kobiet, które chcą mieć bardzo dużo ubrań, ja mam tyle ile mi potrzeba i jak mi się zniszczy to kupuję :D rzadko kupuję pod wpływem impulsu. I każdy zakup u mnie jest przemyślany :D

reklama
Do góry