Asiulinka po starej znajomości - dawaj jeszcze raz dechę rozstawi,eA ja też mogę podrzucić to prasowanie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiulinka po starej znajomości - dawaj jeszcze raz dechę rozstawi,eA ja też mogę podrzucić to prasowanie?![]()
Oh dzięki Ci o dobra kobieto.Asiulinka po starej znajomości - dawaj jeszcze raz dechę rozstawi,e![]()
Oh dzięki Ci o dobra kobieto.
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi.![]()
![]()
A skąd wiesz czemu do kociołkaię zapisałam?;-);-);-)Nio ja sie nie zapisuje do KCD..jakos Bodzi nie wierze, zapisuje sie do Kociolka potem do KZD a potem KCD otwiera....zaraz bedzie od Was wpisowe chciala![]()
Ja też palęIwka, a ty nie pal papierosów, bo będziesz kaszlała i będzie Ci źle...No taka fajna z Ciebie dziewczyna....szkoda słów.
Agatka - no charakterne to Twoje dzieciątko. Najlepiej to chyba nie zwracać na to uwagi, to samo mu przejdzie.
Inna - no to z Oliwki artystka rośnie i pozazdrościć jej tylko można Twojego wsparcia. I naprawdę chcesz zamalować te freski????.
Ja sporo się na psychologii dowiaduję, wiedza ta jest bezcenna, zwłaszcza z psychologii rozwojowej i osobowości - gdyby nie te zajęcia pewnie wydarłabym się na Oliwkę chowając wszystkie kredki długopisy i inne pisadłaInna chyle czoła przed Tobą.Zobacz jak z Ciebie dobra mami
Facet w sklepie mnie wkurzyłKarolek ma w zyczaju głosno gadać do siebie.I ja mu nie bronie, pokrzykuje, podśpiewuje, zagaduje.Ma prawo, dzieckiem jest.I jakis facet ;"A on tak wreszczy i wreszczy tylko" i to bardzo niegrzecznie.Oj kobietki krew we mnie zawrzała...Powiedziałam mu,że "pokrzykuje radosnie a jak mu nie odpowiada to niech se uszy zatka"..A ja ogólnie bardzo spokojna jestem..A teraz zasypia, skarbeczek mój ukochany słodki, cudowny
Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczorajAż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic
I to dziecko w ieku Miśka
A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
A z tym się nie mogę zgodzić, izolacja trudnej młodzieży tylko i wyłącznie pogłebi problem. Takim dzieciakom potrzebni są dobrzy pedagodzy, psychologowie i nawet psychiatrzyChamstwo w biały dzień. Jak ja o czymś takim słyszę to aż mnie sie nóż w kieszeni otwiera. I podejście nauczycielki... karygodne.Uważam że pomysł Giertycha z izolacją trudnej młodzieży nie był najgłupszy. Niech sie resocjalizują w swoim gronie.
Fajny, a jaka to firma ??A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
Ma Madziula charakterek, nie ma co ;-)Witam i o zdrowie pytamNo u nas od rana coraz ładnejsza pogoda. Słoneczko wyszło i z przedszkola wracałyśmy bardzo powoli
Madzia mi się ostatnio buntuje i nie chce wychodzic z przedszkola. Z Adriankiem chce zostawac, wychodzę z płaczem
no popatrz ja też byłam w biedronie i cię nie widziałam. Chyba się minęłyśmy
Ta nauczycielka to naprawdę niepoważna jest. Co z tego że chłopak pochodzi z takiej rodziny. Wydaje mi się że twoja mama powinna żądac wyciągnięcia konsekwencji. Niech zagrozi zgłoszeniem sprawy na policję. Przecież to nie była obustronna bójka chłopaków tylko bardzo perfidna napaśc a on poczuje się bezkarny
mój synio uwielbia Tupcia ChrupciaPodobno im bardziej zwraca się uwagę dziecku że przeklina tym bardziej ono tak będzie robiło. A z mężem pogadaj i resocjalizuj go;-)
AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!No Meg z ust mi to wyjęłaś. No zdarza się czasem tak że nie ma tegoż orgazmu, ale nastepnym razem jest 2 razy i jest git. A po co udawać?? To chyba wówczas cały związek jest udawany....
Też AMEN !!!!witojta wszystkie lachony;-):-):-) jestem bo już mnie niektóre szukały słyszałam;-);-)Psiapsiółka poleciała do domku:--(i znowu przyjdzie nam dzielić rozłąkę przez 2 miesiące:-
-(Ja od wczoraj wieczora migrena gigant. na szczęście przestałam wymiotować bo było koszmarnie
pogoda za oknem cudna ale jak się wylezie na spacer to wiejeeeeeeeeee
. Szymek po obiadku, dokazuje w łóżeczku bo nadal ma areszt łóżeczkowy po historii z lądowaniem na podłodze;-)
Ja mam dzisiaj parę prac domowych przewidzianych ale zapał - 40 więc się zobaczy jak to będzie np. z myciem szafek w kuchni
Meg, Sikorkova - wciągnijta mnie na listę Klubu Zaspokojonych Domówekja też jestem zdania, że w łóżku liczy się dobra zabawa i szczerość i nie zawsze fajerwerk na koniec przesądza o ultraprzyjemnej nocce;-);-)
Biedulek :-( Utul go i ucałuj od nas
W niedzielę wyjeżdżamy do teściów znesiecie mnie ryczącą?A to z naszego cudownego dzisiejszego dnia
Uczę się od najlepszych (czytaj od Bodzi) na razie mam prosty testowy program photo collage naprawdę banał ale ten napis mnie wnerwia i będę testowała inny (Bodziu dziękuję).Boskie fotki, jak Ty to robisz?, ale mały będzie miał pamiątki:-)
:-)
Super, super.