reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asiulinka po starej znajomości - dawaj jeszcze raz dechę rozstawi,e:-D
Oh dzięki Ci o dobra kobieto.
moj_panie.gif
23_30_126.gif
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi.:rofl2:

Witam wieczorkiem wróciliśmy z wycieczki,mały cały dzień na dworze spędził i padł bez kąpieli bez niczego i kache już pił na śpiąco no i traz zaczynam wieczór ale ja też padnięta jestem powietrze jednak wykańcza.Oboje szczęśliwi mały się napowietrzył a ja odpoczęłam jak na wakacjach....Może później mi się uda Was nadrobić.

Nio ja sie nie zapisuje do KCD..jakos Bodzi nie wierze, zapisuje sie do Kociolka potem do KZD a potem KCD otwiera....zaraz bedzie od Was wpisowe chciala :tak::tak::-p:-p:-D:-D
A skąd wiesz czemu do kociołkaię zapisałam?;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:Czarownice i bez wpisów tam pójda:-p:-p:-pA wpisowe czemu nie...Bo buziaku chce;-);-)
Dobra tosty na mnie czekają i łózio i "Katie w świecie mody".Więc zmykam.
DOBRANOCCCCCCCCCCC

Iwka, a ty nie pal papierosów, bo będziesz kaszlała i będzie Ci źle...No taka fajna z Ciebie dziewczyna....szkoda słów.
Agatka - no charakterne to Twoje dzieciątko. Najlepiej to chyba nie zwracać na to uwagi, to samo mu przejdzie.
Inna - no to z Oliwki artystka rośnie i pozazdrościć jej tylko można Twojego wsparcia. I naprawdę chcesz zamalować te freski????.
Ja też palę :zawstydzona/y:,a najgorsze jest to, że lubię :zawstydzona/y:
Popieram, najlepiej nie zwracać uwagi, jak przeklnie, bo jak się krzyknie albo ostro zareaguje to dziecko będzie robiło na przekór - taki wiek :sorry2:
Nie, no póki co nie mam zamiaru tego zamalowywać, poczekam aż mała podrośnie i wtedy jej pokażę i powiem że sama to zamaluje :laugh2: A tak poważnie to nawet by mi się nie chciało tych ścian malować, i tak pewnie jeszcze nier az dorwie jakieś pisadło ;-)

Inna chyle czoła przed Tobą.Zobacz jak z Ciebie dobra mami:tak::tak:
Facet w sklepie mnie wkurzył:crazy:Karolek ma w zyczaju głosno gadać do siebie.I ja mu nie bronie, pokrzykuje, podśpiewuje, zagaduje.Ma prawo, dzieckiem jest.I jakis facet ;"A on tak wreszczy i wreszczy tylko" i to bardzo niegrzecznie.Oj kobietki krew we mnie zawrzała...Powiedziałam mu,że "pokrzykuje radosnie a jak mu nie odpowiada to niech se uszy zatka"..A ja ogólnie bardzo spokojna jestem..A teraz zasypia, skarbeczek mój ukochany słodki, cudowny
Ja sporo się na psychologii dowiaduję, wiedza ta jest bezcenna, zwłaszcza z psychologii rozwojowej i osobowości - gdyby nie te zajęcia pewnie wydarłabym się na Oliwkę chowając wszystkie kredki długopisy i inne pisadła :tak:
A faceta trzeba było zdzielić czymś ciężkim w łeb, debil jakiś...

Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic:no::no::no::no:I to dziecko w ieku Miśka:crazy::crazy:A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
:szok::szok::szok: Czytam i nie wierzę :szok::szok::szok:

Chamstwo w biały dzień. Jak ja o czymś takim słyszę to aż mnie sie nóż w kieszeni otwiera. I podejście nauczycielki... karygodne.Uważam że pomysł Giertycha z izolacją trudnej młodzieży nie był najgłupszy. Niech sie resocjalizują w swoim gronie.
A z tym się nie mogę zgodzić, izolacja trudnej młodzieży tylko i wyłącznie pogłebi problem. Takim dzieciakom potrzebni są dobrzy pedagodzy, psychologowie i nawet psychiatrzy :tak:. Często jest tak że ta trudna młodzież ma potworne problemy, ze sobą, a są one wynikiem sytuacji domowej (bo pamiętać należy że dziecko od najmłodszych lat koduje sobie w głowie pewne zachowania). I nie można takich ludzi izolować, wręcz przeciwnie - oni muszą przebywać z "normalną" młodzieżą, a rząd i inne władze powinny zapewnić trudnym dzieciakom opiekę fachowców a nie wyrzucać ich z "normalnego" życia :tak:

A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
Fajny, a jaka to firma ??
Witam i o zdrowie pytam:-D No u nas od rana coraz ładnejsza pogoda. Słoneczko wyszło i z przedszkola wracałyśmy bardzo powoli:tak: Madzia mi się ostatnio buntuje i nie chce wychodzic z przedszkola. Z Adriankiem chce zostawac, wychodzę z płaczem:baffled: no popatrz ja też byłam w biedronie i cię nie widziałam. Chyba się minęłyśmy:rofl2:
Ta nauczycielka to naprawdę niepoważna jest. Co z tego że chłopak pochodzi z takiej rodziny. Wydaje mi się że twoja mama powinna żądac wyciągnięcia konsekwencji. Niech zagrozi zgłoszeniem sprawy na policję. Przecież to nie była obustronna bójka chłopaków tylko bardzo perfidna napaśc a on poczuje się bezkarny:angry:

mój synio uwielbia Tupcia Chrupcia:tak: Podobno im bardziej zwraca się uwagę dziecku że przeklina tym bardziej ono tak będzie robiło. A z mężem pogadaj i resocjalizuj go;-)
Ma Madziula charakterek, nie ma co ;-)
Oliwka ma jedną bajeczkę "Tupcio Chrupcio jest kłamczuszkiem" ale nie cierpi jak ją jej próbuję czytać :dry:

No Meg z ust mi to wyjęłaś. No zdarza się czasem tak że nie ma tegoż orgazmu, ale nastepnym razem jest 2 razy i jest git. A po co udawać?? To chyba wówczas cały związek jest udawany....
AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

witojta wszystkie lachony;-):-):-) jestem bo już mnie niektóre szukały słyszałam;-);-)Psiapsiółka poleciała do domku:-:)-(i znowu przyjdzie nam dzielić rozłąkę przez 2 miesiące:-:)-(Ja od wczoraj wieczora migrena gigant. na szczęście przestałam wymiotować bo było koszmarnie:baffled: pogoda za oknem cudna ale jak się wylezie na spacer to wiejeeeeeeeeee:dry::dry:. Szymek po obiadku, dokazuje w łóżeczku bo nadal ma areszt łóżeczkowy po historii z lądowaniem na podłodze;-):tak:Ja mam dzisiaj parę prac domowych przewidzianych ale zapał - 40 więc się zobaczy jak to będzie np. z myciem szafek w kuchni:nerd::dry:
Meg, Sikorkova - wciągnijta mnie na listę Klubu Zaspokojonych Domówek:rofl2::rofl2: ja też jestem zdania, że w łóżku liczy się dobra zabawa i szczerość i nie zawsze fajerwerk na koniec przesądza o ultraprzyjemnej nocce;-);-)
Też AMEN !!!!

Proszęęęęęęęęęę niech mnie ktoś dobije Odebrałam Adriana z przedszkola ma 38 gorączki i narzeka na to uszko
Nosz kurka chyba na nas ktoś zły urok rzucił.
Biedulek :-( Utul go i ucałuj od nas :tak:

A my w piątek jedziemy po autko :-). I pytanie do Madźki za 100 punktów - będziemy jechać od strony Opola, a to nie jest Zduńska Wola tylko wioska o pieknej nazwie Czechy. Czy musimy jechać przez Łódź ?? :sorry2:
Chociaż już mi się odechciewa tego auta - cała rodzina J. zaczyna to komentować, że mnie rozpuszcza, że tyle kasy, że mógłby co innego kupić, itd. Rzygam tym :dry:

Witam !!!

Anula jak tam wyjazd do babci? udany dzień?:-)

Madźka naprawdę tak lubisz prasować? to może i ja Ci coś podrzuce;-), wzamian mogę zrobić torcika:-).

Sikoreczka życze zdrówka dla Adrianka, oby nic mu nie dolegało.Może jednak lepiej iść do lekarza.:tak:

Ewcia powodzenia w szukaniu pracy, oby ta nowa dawała dobrą kasę i zadowolenie i przyjemność.:-)

Bodzinka to straszne co dzieje sie teraz w szkołach:angry:, i to jeszcze w tym wieku, toć to jeszcze dzieci.:no: Ja mam córke, ma 9 lat i też sie strasznie o nią boje jak idzie do szkoły, ale u nas (narazie) na całe szczęście w szkole jest spokój, nie słyszałam o podobnych przypadkach.
No tak oglądałam w wiadomościach jak kobiecie z wózka niemowle debilka wyrzuciła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny nie zostawiajcie dzieci przed sklepem, widzicie co sie dzieje:crazy:.

Aluśka i co długo tatuś z małą wytrzymał?;-)

Miałam dziś zakręcony dzień:blink:, od rana sprzątanko gotowanko i przygotowanie małej na występ taneczny.O 14.00 wyjeżdzałyśmy na konkurs a wróciłyśmy koło 18.30, mam dośc.W dodatku mała nie zadowolona bo nie zajeli żadnego miejsca, aż się biedna popłakała, w sumie jej sie nie dziwie bo zatanczyli super, o wiele lepiej niż ci co zajeli pierwsze 3 miejsca. Może jestem nie obiektywna ale widziałam jak tanczyły dziewczyny które zajeły 1 miejsce (z gimnazjum), wogule sie gubiły i nie równo tanczyły, a nasza grupa naprawde sie postarała.Żyri było z tej samej miejscowości co te gimnazjalistki więc wiadomo.Ale i tak dla mnie moja córcia była najlepsza, uczciliśmy to lodami ;))). O kurde, ale was zanudzam, SORRY. Od rana nie miałam czasu do was zajrzeć, ale wpadne jeszcze na pogaduchy później.Pa kobitki.

W niedzielę wyjeżdżamy do teściów znesiecie mnie ryczącą?A to z naszego cudownego dzisiejszego dnia

Załączniki

• Pradziadkowie.jpg
    Pradziadkowie.jpg
    191,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Boskie fotki:tak:, jak Ty to robisz?, ale mały będzie miał pamiątki:-):-D:-)
Super, super.
Uczę się od najlepszych (czytaj od Bodzi) na razie mam prosty testowy program photo collage naprawdę banał ale ten napis mnie wnerwia i będę testowała inny (Bodziu dziękuję).
Sikoreczka zdrówka dla Adrianka
Bodziu to co dzieje się w szkołach straszne a nauczycielka z głową ma ale tak niestety jest u nas też
Ewcia powodzenia w szukaniu pracy
Agatka najlepiej ignorować w końcu zauważy,że nikt na to nie reaguje i zapomni
Madźka no nie ma co Szymek śpioch Co do klubów podpisuję się pod każdym oprócz udawania to dobre dla dzieciaków a nie dla świadomych siebie spełnionych kobiet i do piekiełka też nie bo ja dobra kobieta jestem
Iwka Inna ja też palę ale dlaczego nie wiem ale się dowiem w niedzielę i każdego dnia potem
No to chyba wszystko ale jak pominęłam coś ważnego przepraszam
Z teściami załatwiliśmy tak że jedziemy nie powiedzieliśmy im na ile a m. obiecał,że jak będzie źle to wracamy:tak::tak::-):-):-)a i przyznali nam wczasy 30.06 wyjeżdżamy na dwa tygodnie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry