reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja szukam pracy,,bo mis ie umowa kończy 31 sierpnia i dalej mi nie p[rzedłużaja niestety:zawstydzona/y::-(,,bo powraca klientka z chorobowego,,takze na bruk leceee:-p

reklama
Ewcia ja nawet nie myslalam ze chcesz porzucic matme :-) Moj chlop mowi mi ze moglby uczyc informy ale w sumie w szkole slabo placa ...moze w prywatnych lepiej? ;-)
Madzka -pranie leeeeciii (zostaly ze 4 koszulki meza, moje spodnie i kilka bodow Kubka ;-)

Witam z powrotem:tak:

Byliśmy na spacerku ponad 3 godziny:tak::tak::tak: a Amanda sobie grzecznie spałą a słoneczko pięknie przygrzewało :tak::tak:
Teraz zajmuje się nią tatuś i mogę sobie spokojnie zasiąść do kompa...:tak:
Pranie też zrobiłam a na obiadek zupkę ogórkową:tak:;-) i na dzisiaj koniec pracy:-D:-D trza sie relaksować jak starej nie ma....:laugh2::laugh2::-p

Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic:no::no::no::no:I to dziecko w ieku Miśka:crazy::crazy:A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
Bodzia normalnie strach dziecko do szkoły posyłać:wściekła/y: masakra:crazy: nauczyciel też bez mózgi jakiś :angry::angry::wściekła/y:

Scrapiki śliczne :tak:
nie rozumiem po jaka cholere udawac orgazm... jaka przyjemnosc z tego ze idzie sie do lozka z kims poudawac? ...moze ja jakas inna jestem ;-) Kasia jak myslisz? ;-):szok:
zgadzam się z Tobą:tak: jaka to przyjemność udawać :dry:
Sikorka moze trza otworzyc Kluz Zaspokojonych Domowek ;-) :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:
Ja się na niego piszę:-D:-D:-D:-D
hej dziewczynki:) i znow internet nam zanika wiec pisze dopoki moge:)) u nas z nowosci to to, ze bylysmy z Nicolka dzis w health centre na szczepionce i zwazyc mala:)) a wiec wazenie poszlo bez placzu-juz nasze kochanie wazy 5 90:))ale szczepionki....ojej ojej tak biedna plakusiala, ze az mi sie chcialo plakac razem z nia...:(ale na szczescie juz zasnela i sobie slodko spi:))
Kasia bardzo ładnie Ci Nicolka waży:tak::-D
moja mała też tak płaczliwie znosi szczepienie...:sorry2:
Och dzięki:) A to te trampki, które dostałam od Mami:-DA odkąd Karollo budzi sie o 6 to śpi znowu dwa razy:sorry2:A trampki teraz mają czarne sznurówki bo białych brak, a od Mami dostałam jedną;)
Fajne trampki :tak:;-)
Proszęęęęęęęęęę niech mnie ktoś dobije Odebrałam Adriana z przedszkola ma 38 gorączki i narzeka na to uszko
Nosz kurka chyba na nas ktoś zły urok rzucił.
oj biedactwo:-( dużo dużo zdrówka życzę:tak::tak:
Klub za klubem powtaje a potem się zastanawiamy czemu wątek nam zamykają:rofl2:
Ja zakładam Klub Czytających Domówek:rofl2:KCD:blink:
do tego klubu również chętna jestem sie zapisać :tak::-D:-D:-D

Mąż mnie na strych wygonił:dry: Mamy tam sporo ciuffów po młodych i musiałam to przejżec. Sama nie wiem co z tym moim syniem. Teraz go uszko nie boli, gorączki nie ma. Jakoś tak dziwnie:-(
Dziewczynki czy któraś z Was do mnie pisała przed chwilką na gg, bo nie zdążyłam odpowiedziec a chłop mi skasował:baffled:

reklama
My już pospacerkowani.:tak:W sumie fajnie i nawet ciepło, ale jak wiatr nie wieje, bo jak zawiało (a miało moc), to było lodowato.:baffled::sorry2:

Proszęęęęęęęęęę niech mnie ktoś dobije Odebrałam Adriana z przedszkola ma 38 gorączki i narzeka na to uszko
Nosz kurka chyba na nas ktoś zły urok rzucił.
Bidulek.:-(Dużo zdróweczka życzymy. I oby to nie było nic poważnego. A z Adriankiem może lepiej idź do lekarza, tak na wszelki wypadek. Moja znajoma tak miała z córą -cos kiedys mówiła, że uszko boli, ale nie ciągle i bez gorączki, aż któregoś dnia zauważyła, że nie dosłyszy na jedno uszko.:szok::-( No i teraz już na 4 antybiotyku jest, bo było jednak zapalenie ucha.:-( Ale ja broń Boże tego nie życzę.:no: I mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby było ok.:tak:

Klub za klubem powtaje a potem się zastanawiamy czemu wątek nam zamykają:rofl2:
Ja zakładam Klub Czytających Domówek:rofl2:KCD:blink:
To i mnie prosze dopisać.:tak:Czytam głównie karmiąc Grześka i wieczorami.:-)
I do tego drugiego -do zaspokojonych też. (choć swego czasu zdażało się, że udałam:zawstydzona/y: Ale młoda i głupia byłam.:sorry2:;-):rofl2:)

ja szukam pracy,,bo mis ie umowa kończy 31 sierpnia i dalej mi nie p[rzedłużaja niestety:zawstydzona/y::-(,,bo powraca klientka z chorobowego,,takze na bruk leceee:-p
Oj, to nie fajnie. Życzę powodzenia i znaezienia kolejnej fajnej i pzryjemnej pracy.;-):-D

tarte z jabłkami chyba zrobię :confused2:
Ewcia na pewno coś znajdziesz:tak:
Meg dajesz to prasowanie czy nieeee? bo do kuchni idę;-):-D
A ja też mogę podrzucić to prasowanie?:sorry2:

Dziewczynki czy któraś z Was do mnie pisała przed chwilką na gg, bo nie zdążyłam odpowiedziec a chłop mi skasował:baffled:
Ja nie.:no: Ale jak chcesz, to mogę napisać.:-p:rofl2:

Do góry