reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja to mam nawet filmiki nagrane jak dwa bociany tak nad nami latały kilka dni pod rządAktualizacja: bocian od 15 min krąży nad naszym domem. Lata tak w kółko![]()

Bibi89
A masz grządki z kapustą? Jak tak to ja bym już leciała sprawdzićAktualizacja: bocian od 15 min krąży nad naszym domem. Lata tak w kółko![]()

Agnes4312
Moderator
No właśnie powiedziałam do starego, że sama nam się kapusta zasadziła w miejscu, w którym zakopuje odpadkiA masz grządki z kapustą? Jak tak to ja bym już leciała sprawdzić![]()

C
Chemik97
Gość
Hejka, po paru miesiącach wracam do gry
co się zmieniło jak mnie nie było? Smutno mi widzieć tutaj nadal tyle znajomych nicków 
Owulacja
No w końcuHejka, po paru miesiącach wracam do gryco się zmieniło jak mnie nie było? Smutno mi widzieć tutaj nadal tyle znajomych nicków
![]()
Ja czytałam Cię wtedy z ukrycia.
Przeleciało kilka tematów z zakresu immunologii
M
Madh gosc
Gość
HejkaHejka, po paru miesiącach wracam do gryco się zmieniło jak mnie nie było? Smutno mi widzieć tutaj nadal tyle znajomych nicków
![]()
Co się wydarzyło u Ciebie przez ostatnie miesiące?
C
Chemik97
Gość
Mam już rozplanowane leczenie i nie przewiduję modyfikacji. Ale to bardzo dobrze, że ten temat jest w końcu poruszany, bo strasznie mało jest wśród lekarzy i w internecie informacji na ten temat.No w końcu
Ja czytałam Cię wtedy z ukrycia.
Przeleciało kilka tematów z zakresu immunologiimoże coś Ci się z tego przyda
![]()
A byłam na terapii i układałam sobie to wszystko w głowieHejkaFajnie, ze wracasz, tylko szkoda, ze na staraczki a nie przyszłe mamy.
Co się wydarzyło u Ciebie przez ostatnie miesiące?

Ja Was nie kojarzę dziewczyny, długo się staracie
reklama
Owulacja
Ja kilka cykli, ale miałam problemy z miesiączkami. Teraz muszę wywoływać sztucznie, aczkolwiek na razie czekam co przyniesie los i planuje testowanie koło 21.06Mam już rozplanowane leczenie i nie przewiduję modyfikacji. Ale to bardzo dobrze, że ten temat jest w końcu poruszany, bo strasznie mało jest wśród lekarzy i w internecie informacji na ten temat.
A byłam na terapii i układałam sobie to wszystko w głowienie staraliśmy się toteż nie wchodziłam tutaj nawet, ale trzymałam za Was kciuki
na mamy planuję iść pod koniec miesiąca, wtedy już będę wiedzieć czy obstawienie toną leków przyniesie jakiś efekt. Dzisiaj pierwsza dawka Accofilu także jutro może być ciężki poranek.
Ja Was nie kojarzę dziewczyny, długo się staracie?
Kiedy testujesz?